Καταστροφική πρεμιέρα για Τιμ στη Μαγιόρκα (vid)

Ο Ντομινίκ Τιμ έπαιζε εξαιρετικό τένις στο ντεμπούτο του στο Mallorca Championships, κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό, όμως από το πουθενά, τραυματίστηκε στον δεξιό του καρπό, εγκατέλειψε το ματς και πλέον είναι αμφίβολος για το επικείμενο Wimbledon!

Μεγάλο πισωγύρισμα για τον Αυστριακό, που έδειξε να πονάει πολύ στον καρπό του μετά από ένα forehand του στην κίνηση, κι ενώ το σκορ ήταν 2-5 υπέρ του, στο εναρκτήριο set του αγώνα στη Μαγιόρκα.

A very unfortunate ending

Dominic Thiem retires vs Mannarino after appearing to injure his wrist while hitting a forehand at 5-2 up in the opening set in Mallorca…

Hope it’s not too serious, @ThiemDomi! pic.twitter.com/pxOa6O6AXx

Tennis TV (@TennisTV) June 22, 2021

Ο Τιμ κάλεσε φυσιοθεραπευτή, πήρε medical timeout, προσπάθησε να επιστρέψει στο court για να δει αν μπορεί να συνεχίσει το ματς, όμως δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Ο Αντριάν Μαναρινό πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Mallorca Championships, όπου θα αντιμετωπίσει τον αειθαλή Φελισιάνο Λόπεζ.

Όσον αφορά τον Νο5 τενίστα του κόσμου, σίγουρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να δει το μέγεθος του τραυματισμού του. Όπως φάνηκε από τις πρώτες κινήσεις του πάντως, μάλλον η συμμετοχή του στο Wimbledon δεν συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες.

Ακόμη κι αν ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αγωνιστεί πάντως, θα το κάνει σίγουρα ανέτοιμος, χωρίς παιχνίδια στα πόδια του και έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του, ότι κάτι δεν πάει καλά στο σώμα του.

Συνεχόμενα άτυχος, χωρίς ρυθμό και σε πολύ άσχημο μομέντουμ ο Αυστριακός…

MALLORCA CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Καταστροφική πρεμιέρα για Τιμ στη Μαγιόρκα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα