Eastbourne: Συνεχίζει η Αντρεέσκου, εκτός η Πλίσκοβα

Η Μπιάνκα Αντρέεσκου πέτυχε την παρθενική της νίκη στο γρασίδι για φέτος, κερδίζοντας την Κριστίνα ΜακΧέιλ στον 1ο γύρο του Eastbourne International.

Η 21χρονη Καναδή, Νο3 του ταμπλό στο βρετανικό τουρνουά και Νο7 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επικράτησε με 6-4, 2-6, 6-2 μετά από δυο ώρες και έξι λεπτά αγώνα, παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του θεσμού.

Εκεί, θα βρει τη νικήτρια της αναμέτρησης Κονταβέιτ – Κουζνέτσοβα.

A first main-draw victory on grass for @Bandreescu_!

The No.3 seed grinds it out 6-4, 2-6, 6-2 over McHale in Eastbourne to reach Round 2.#VikingInternational pic.twitter.com/MjnqAiYNGj

wta (@WTA) June 22, 2021

Βίοι αντίθετοι για Μπιάνκα Αντρεέσκου και Καρολίνα Πλίσκοβα. Σε αντίθεση με την Καναδή, η πολύπειρη Τσέχα συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της.

Την Τρίτη, έμεινε εκτός Eastbourne International, γνωρίζοντας την ήττα στο ντεμπούτο της στο τουρνουά, από την Καμίλα Γκιόργκι.

Η Ιταλίδα επιβλήθηκε με 2-6, 6-2, 6-2 και πέρασε στο 2ο γύρο του 500αριου τουρνουά, αναγκάζοντας τη Νο5 του ταμπλό στην 3η συνεχόμενη ήττα της στο Tour.

An exquisite comeback

Camila Giorgi knocks out the reigning Eastbourne champ!#VikingInternational pic.twitter.com/50lky6onQY

wta (@WTA) June 22, 2021

Η Πλίσκοβα θα πάει στο Wimbledon μετρώντας 0-2 στη grass court season, με την βαριά ήττα της στον τελικό της Ρώμης (6-0, 6-0), πριν λίγες εβδομάδες από την Ίγκα Σφιόντεκ, να φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πτώση της απόδοσής της.

Η Γκιόργκι θα παίξει στον 2ο γύρο κόντρα σε μια εκ των Σέλμπι Ρότζερς και Κίκι Μπέρτενς.

Όσον αφορά το Νο2 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα, η Ουκρανή επέστρεψε από set πίσω για να αποκλείσει την Πάουλα Μπαντόσα με 4-6, 6-1, 7-6(1) και “έκλεισε” το ραντεβού της με την Έλενα Ριμπάκινα στη φάση των “16”.

Svitolina celebrates

@ElinaSvitolina battles back against Badosa to reach the last 16 in Eastbourne.

Rybakina up next for her at the #VikingInternational! pic.twitter.com/LpYpXtBkH1

wta (@WTA) June 22, 2021

EASTBOURNE INTERNATIONAL SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Eastbourne: Συνεχίζει η Αντρεέσκου, εκτός η Πλίσκοβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα