Πρώτη νίκη στο γρασίδι για Μεντβέντεφ (vids)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά το “στραβοπάτημα” στην πρεμιέρα του στη grass court season, πριν μερικές ημέρες στο Χάλε, την Τρίτη πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο γρασίδι μετά από δυο χρόνια.

Ο Νο2 τενίστας του κόσμου, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο 250αρι τουρνουά της Μαγιόρκα και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με νίκη σε βάρος του Κορεντίν Μουτέ.

Μπορεί να βρέθηκε 1-4 πίσω στο εναρκτήριο set, όμως τελικά κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη με 6-4, 6-2 και “σφράγισε” το ντέρμπι με

τον Κάσπερ Ρουντ στην επόμενη φάση του θεσμού.

Meddy on the march

A first grass win of 2021 for @DaniilMedwed, who beats Moutet 6-4 6-2 to reach the last 8 at @MallorcaChamps pic.twitter.com/FD4CoMUNeV

Tennis TV (@TennisTV) June 22, 2021

Για να φτάσει στην straight sets νίκη, ο Ρώσος έπρεπε να τρέξει στο 1ο set ένα εκπληκτικό σερί κερδισμένων πόντων, που έφτασε μέχρι και το 21-6. Έτσι, μετέτρεψε το 1-4 σε 6-4.

Ο Μεντβέντεφ έφτασε στην ελεγχόμενη νίκη κερδίζοντας 40/57 πόντους πίσω από το σερβίς του, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με εξαιρετικά ποσοστά πίσω από το 1ο του (33/41).

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε ο Σαμ Κουέρι, που απέκλεισε τον Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα με 5-7, 6-4, 7-6(3). Στην επόμενη φάση, ο πολύπειρος Αμερικανός θα συναντήσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και τον Ούγκο Ουμπέρ.

MALLORCA CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρώτη νίκη στο γρασίδι για Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα