Νικηφόρο ντεμπούτο για Κουέβας στη Βουδαπέστη!

Ο Πάμπλο Κουέβας ξεπέρασε το πρώτο εμπόδιο που του τέθηκε στο χωμάτινο τουρνουά της Βουδαπέστης και “σφράγισε” το ντέρμπι με τον Μάριν Τσίλιτς στη συνέχεια!

Μπορεί να βρίσκεται πλέον, κυρίως λόγω τραυματισμών, στο Νο73 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο, ο Πάμπλο Κουέβας δεν έχει ξεχάσει το τένις ειδικά στη χωμάτινη επιφάνεια στην οποία έχει πανηγυρίσει και τους έξι τίτλους καριέρας του!

Ο Ουρουγουανός τενίστας που προέρχεται από νικηφόρο σερί στο Challenger της Τύνιδας το οποίο και κατέκτησε, κέρδισε και στην πρεμιέρα του στη Βουδαπέστη

τον Γιανίκ Μάντεν με 6-3, 3-6, 6-4 προχωρώντας στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης εκεί όπου θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς!

O 30χρονος Κροάτης κάνει μια πολύ κακή σεζόν μέχρι στιγμής έχοντας περισσότερες ήττες από νίκες (5-4), οπότε ο Κουέβας έχει κάλλιστα μια ευκαιρία για μια μεγάλη φετινή νίκη στην αγαπημένη του επιφάνεια!

Στο τουρνουά της Ουγγαρίας συμμετέχει και ο Μπόρνα Τσόριτς αλλά δεν έδωσε το “παρών” ο περσινός νικητής Μάρκο Τσεκινάτο ενώ ο περσινός φιναλίστ, Τζον Μίλμαν αποκλείστηκε από τον πρώτο κιόλας γύρο.

Τετάρτη, 24/4: 1ος γύρος Budapest Open

Cuevas (Uruguay) beat Madden (Germany) 6-3 3-6 6-4
Siner (Italy) beat Valkutz (Hungary) 6-2 0-6 6-4
Balacz (Hungary) beat Millman (Australia) 6-4 2-6 6-2
Herbert (France) beat Bachinger (Germany) 7-5 6-2

SINGLES DRAW GAZPROM OPEN | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Νικηφόρο ντεμπούτο για Κουέβας στη Βουδαπέστη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα