Καλύτερος αθλητής ever ο Ναδάλ!

Ο Ροντ Λέιβερ επαίνεσε τον Ραφαέλ Ναδάλ για την τεράστια προσπάθειά του να κάνει το double σε Ρολάν Γκαρός και Wimbledon χαρακτηρίζοντάς τον σαν τον μεγαλύτερο αθλητή ever ενώ παράλληλα συνεχάρη και τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το δικό του μεγάλο comeback!

Ο Ροντ Λέιβερ είναι εδώ και χρόνια κοντά σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του τένις παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια των καλύτερων τενιστών στο τουρ στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, δηλαδή στα Grand Slams.

Έχει

κατά καιρούς μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για όλα τα μέλη του Big4 αλλά αυτόν που ξεχώρισε το προηγούμενο δεκαπενθήμερο στο Λονδίνο ήταν ο Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο 32χρονος Ισπανός έφτασε πολύ κοντά είναι η αλήθεια στο να επαναλάβει το ασύλληπτο κατόρθωμα που είχε κάνει το 2008 και το 2010, όταν δηλαδή κατακτούσε back to back το Ρολάν Γκαρός και το Wimbledon, ίσως το δυσκολότερο εγχείρημα στο επαγγελματικό τένις.

Αυτό δεν διέφυγε της προσοχής του Αυστραλού θρύλου που χαρακτήρισε τον Ναδάλ σαν τον καλύτερο αθλητή όλων των εποχών!

“Έδειξε στο Wimbledon ότι είναι υπεράνθρωπος με το να φθάσει κοντά στο να το κατακτήσει μετά και το Ρολάν Γκαρός. Πιθανώς είναι ο καλύτερος αθλητής που έχει γνωρίσει το άθλημά μας!” ανέφερε με tweet του ο Λέιβερ.

And a quick word on @RafaelNadal – he proved to be superhuman at #Wimbledon – to win @rolandgarros and come very close here on grass is truly amazing. Possibly the greatest athlete our sport has ever known.

— Rod Laver (@rodlaver) 15 Ιουλίου 2018

Ακολούθως, απένειμε τα εύσημα και στον τελικό νικητή της διοργάνωσης, Νόβακ Τζόκοβιτς δηλώνοντας σίγουρος πως θα έρθουν και άλλοι Major τίτλοι!

“Μπράβο Νόλε! Μία κυριαρχική εμφάνιση αντάξια της επετείου των 50 ετών της Open Era. Σίγουρα θα έρθουν και άλλοι τίτλοι. Πηγή έμπνευσης το comeback σου” ήταν τα γλυκά λόγια μιας πάντα ευγενέστατης φιγούρας όπως είναι ο Λέιβερ.

Bravo @DjokerNole – a commanding performance worthy of 50 years of Open tennis. I am sure there will be many more crowns to come. Your comeback is inspirational #Wimbledon

— Rod Laver (@rodlaver) 15 Ιουλίου 2018

Κώστας Αϊτάκης

The post Καλύτερος αθλητής ever ο Ναδάλ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα