Η πιο γλυκιά αγκαλιά

Από τους πρώτους που συνεχάρησαν τον Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την κατάκτηση του Wimbledon, ήταν ο γιος του Σέρβου άσου, Στεφάν που παρακολούθησε από την εξέδρα την την τελετή απονομής στον πατέρα του.

Λόγω του ότι είναι κάτω των 5 ετών, δεν επιτρέπετε να παρακολουθήσει αγώνες στο Wimbledon, όμως έγινε μια εξαίρεση και ο μικρός Στεφάν βρέθηκε στο box του Νόλε, παρακολουθώντας τη στιγμή που ο πατέρας του σήκωνε

για 4η φορά το τρόπαιο του Championships στο Λονδρέζικο ουρανό.

Λίγο αργότερα, περίμενε με ανυπομονησία τον μπαμπά του στο κεντρικό club house και τον αγκάλιασε σφιχτά, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές του φετινού Wimbledon.

“Για πρώτη φορά στη ζωή μου, έχω κάποιον που φωνάζει “μπαμπά, μπαμπά” και είναι αυτό το μικρό αγόρι εκεί. Δεν μπορούσε να δει ζωντανά τα παιχνίδια, γιατί είναι ακόμα μικρός αλλά ελπίζαμε να μπορέσει να δει την απονομή, αν τελικά κέρδιζα τον τίτλο. Οπότε, να ‘τος. Δεν του επιτρέπανε την είσοδο στα ματς μου, λόγω ότι είναι κάτω των 5 ετών. Δεν μπορώ να είμαι πιο ευτυχισμένος τώρα. Είμαι συγκινημένος που τον βλέπω εκεί, μαζί με την γυναίκα και την ομάδα μου”

The post Η πιο γλυκιά αγκαλιά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα