Κάλυμνος: Ο τίτλος στη Φασουλά σε τελικό-θρίλερ με Βολονάκη

18:19 9/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Η Νεφέλη Φασουλά ήταν η νικήτρια στον τελικό του τουρνουά της Tennis Europe “Kalymnos Junior Cup” επικρατώντας της Κωνσταντίνας Βολονάκη με 0-6, 6-2, 7-5 φτάνοντας στον τίτλο, ο οποίος είναι και ο 1ο της στα μονά σε επίπεδο Tennis Europe

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φασουλά

βρέθηκε να χάνει με 5-2 στο 3ο set και με τριπλό match-point (40/0) ωστόσο κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και με 5 σερί games να φτάσει στη νίκη και στον τίτλο. 

Μάλιστα η αθλήτρια του ΟΑ Γλυφάδας στέφθηκε πρωταθλήτρια και στα διπλά καθώς στον τελικό της Παρασκευής, μαζί με την Κύπρια Μέριλι Σεραφίδου κέρδισαν τις αδελφές Άννα και Αντωνία Παπαγαπητού με 6-4, 6-0 κατακτώντας τον τίτλο. 

Ελληνική παρουσία είχαμε και στην κατηγορία των αγοριών εκεί όπου ο Θανάσης Ζαβουργιανός αντιμετώπισε τον Νο1 του ταμπλό Ρόμπερτ Καμίνσκι, από το Καζακστάν, γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 6-2. 

Στο τελικό του διπλού νικητές αναδείχθηκαν οι Μιχάλης Γενεθλίου (Κύπρος) και Βασίλης Λυκούρεσης καθώς επικράτησαν των Νο2 του ταμπλό Λούκα Τσεκάλιν (Πορτογαλία) και Τζέιντεν Ολαντιμέτζι (Μ. Βρετανία) με 7-6(4), 6-7(4), 10-2. 

The post Κάλυμνος: Ο τίτλος στη Φασουλά σε τελικό-θρίλερ με Βολονάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάλυμνος, Φασουλά, -θρίλερ, Βολονάκη,kalymnos, fasoula, -thriler, volonaki