Davis Cup: Εκτός ο Αλκαράθ από τα ματς της Ισπανίας

16:41 9/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Δε θα βρίσκεται στην αποστολή της Ισπανικής ομάδας ο Κάρλος Αλκαράθ για τα ματς με Τσεχία, Σερβία και Νότια Κορέα, στο πλαίσιο της τελικής φάση των ομίλων του Davis Cup, όπως ανακοίνωσε η Ισπανική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, με τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας να είναι ο αντικαταστάτης του.

Αυτή είναι δεδομένα μία μεγάλη απώλεια για τους Ισπανούς, καθώς στον όμιλό τους έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο μεγάλες εθνικές ομάδες, με κορυφαία συνάντηση να είναι αυτή κόντρα στη Σερβία, στις 15/9.

Με

την απουσία του Αλκαράθ όμως σβήνει οριστικά και το σενάριο μίας ακόμα μεγάλης “μονομαχίας” ανάμεσε στους δύο κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης, αφού ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στους επερχόμενους αγώνες.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

“Ο Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας αντικαθιστά τον Κάρλος Αλκαράθ στην ισπανική ομάδα τένις που θα παίξει στη φάση των ομίλων της τελικής φάσης του Davis Cup την ερχόμενη εβδομάδα στη Βαλένθια, από τις 12 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο 35χρονος τενίστας από την Βαρκελώνη θα ενταχθεί στην ομάδα σήμερα το απόγευμα, η οποία αυτό το Σάββατο θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή της υπό τις οδηγίες του νέου αρχηγού Ντέιβιντ Φερέρ.

Ο Ράμος είχε ήδη κληθεί για το περσινό Final-8 στη Μάλαγα. Το 2023, ήταν φιναλίστ στο Γκστάαντ και ημιφιναλίστ στην Κόρδοβα, ενώ έφτασε και στους προημιτελικούς στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο ATP Challenger στην Πάρμα. Στο Davis Cup, έχει παίξει 5 προκριματικά με έξι νίκες και μόνο δύο ήττες”.

The post Davis Cup: Εκτός ο Αλκαράθ από τα ματς της Ισπανίας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα