Back to back τίτλος για Παναγιωτίδου – Η Μαγία τον τίτλο στο διπλό

17:24 9/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κατέκτησε για 2η σερί εβδομάδα τον τίτλο στο τουρνουά ITF Junior (J30) που πραγματοποιήθηκε στην Πέγια (Κόσοβο) επικρατώντας στον τελικό του Σαββάτου και πάλι της Αλβανίδας Γκρεσί Μπαϊρι, αυτήν τη φορά με 6-1, 3-6, 6-1. 

H 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια του ΟΑ Θεσσαλονίκης έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες μέσα σε 2 εβδομάδες, παραχωρώντας μόλις ένα set

(20-1) αυτό στο σημερινό τελικό, διπλασιάζοντας έτσι τους τίτλους της στο ITF Juniors. 

H Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου με τα δύο τρόπαια, της πρωταθλήτριας του μονού και της φιναλίστ του διπλού στο τουρνουά ITF Junior (J3) που φιλοξένησε η πόλη Πέγια (Κόσοβο)

Λίγο αργότερα η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου μαζί με την αδερφή της Λυδία αγωνίστηκαν στον τελικό του διπλού εκεί όπου συνάντησαν τις Αλεξάνδρα Μάγια και Γκρεσί Μπαϊρί. Μετά από έναν δραματικό αγώνα Μάγια και Μπαϊρί κατέκτησαν τον τίτλο με 6-2, 4-6, 11-9 με το φινάλε να έχει αρκετό σασπένς καθώς οι αδερφές Παναγιωτίδου έμειναν πίσω με 9-6 στο super tie-break, κατάφεραν να σβήσουν και τα 3 match-points, όμως οι Νο1 του ταμπλό κερδίζοντας τους δύο επόμενους πόντους έφτασαν στη νίκη και κατέκτησαν τον τίτλο. 

Λυδία Παναγιωτίδου (αριστερά) και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου δεξιά ήταν φιναλίστ στον τελικό του διπλού στο τουρνουά ITF Juniors (J30) στην πόλη Πέγια (Κόσοβο)

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος ITF Juniors στα διπλά για την 16χρονη Αλεξάνδρα Μάγια, ο 2ος σε τουρνουά J30 (και πάλι με παρτενέρ την Μπαϊρι) μετά εκείνον του περασμένου Αυγούστου στο τουρνουά της Αλβανίας, αλλά κι εκείνον τον περασμένο Ιανουάριο στο τουρνουά J60 της Βοσνίας έχοντας ως παρτενέρ την Πια Πετελίνσεκ. 

Τα δύο ζευγάρια που αγωνίστηκαν στον τελικό του διπλού στο τουρνουά ITF Juniors (J30) στην πόλη Πέγια (Κόσοβο). Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Λυδία Παναγιωτίδου, Αλεξάνδρα Μάγια, Γκρεσί Μπαϊρί.

Σήμερα έγινε και ο τελικός στα αγόρια με τον Σκοπιανό και Νο2 του ταμπλό, Αμάρ Χουσεΐνοβιτς, να επικρατεί με 6-2, 6-0 του προερχόμενου από τα προκριματικά Ιταλού Ντιέγο Σαμπατίνι. Στον τελικό του διπλού των αγοριών νικητές αναδείχθηκαν οι Τούρκοι και Νο4 του ταμπλό, Μαρς Αργκούν και Εγκεμέν Καραμάν που κέρδισαν τους Νικίτα Γκριμπιακίν (Εσθονία) και Αλεκσάνταρ Τριφουνόφκσι (Σκόπια) με 6-3, 6-4. 

The post Back to back τίτλος για Παναγιωτίδου – Η Μαγία τον τίτλο στο διπλό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Back, Παναγιωτίδου –, Μαγία,Back, panagiotidou –, magia