San Diego Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw)

14:03 9/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη, καθώς θα αγωνιστεί στην WTA 500 του Σαν Ντιέγκο (11-17/9) με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία, που θα της αποφέρει πολύτιμους βαθμούς τόσο στην παγκόσμια κατάταξη, όσο και στο WTA Race.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια είναι στο No3 του ταμπλό και έχει bye

στον πρώτο γύρο, γι’ αυτό και θα κάνει την πρεμιέρα της από τον 2ο γύρο του San Diego Open, αντιμετωπίζοντας μία τενίστρια που προέρχεται από τα προκριματικά.

Εφόσον η Μαρία επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και έχει νικηφόρα πρεμιέρα, τότε στα προημιτελικά θα κοντραριστεί πιθανότατα με την Μπελίντα Μπέντσιτς, ενώ αξιώσεις συγκεντρώνει και η 27χρονη Ιταλίδα, Τζάζμιν Παολίνι.

Αν κάνει το 2/2 η Σάκκαρη, τότε θα βρεθεί στον ημιτελικό της πρώτης της διοργάνωσης μετά το US Open, και με βάση λογικής και παγκόσμιας κατάταξης θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της 29χρονης Τυνήσιας, αλλά και κορυφαίας του ταμπλό (No5 του κόσμου), Ονς Ζαμπέρ, που θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βερόνικα Κουντερμέτοβα στην 8άδα.

Όσον αφορά τώρα για τον τελικό του Σαν Ντιέγκο, δεν αποκλείεται να έχουν φτάσει μέχρι τέλους μία εκ των Καρολίν Γκαρσία (No2 του ταμπλό) και Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (No4 του ταμπλό), οι οποίες δε θα έχουν ιδιαίτερα εύκολο έργο για να το πετύχουν αυτό, μιας και στα προημιτελικά διασταυρώνονται με τις Γελένα Οσταπένκο και Μπεατρίζ Χαντάαντ Μάια αντίστοιχα.

Το μονοπάτι της Σάκκαρη μέχρι τον τελικό:
1R: Bye
2R: Qualifier
QF: Μπέντσιτς/Παολίνι
SF: Ζαμπέρ/Κουντερμέτοβα
F: Γκαρσία/Κρεϊτσίκοβα

Πιθανοί προημιτελικοί:
Ζαμπέρ-Κουντερμέτοβα
Σάκκαρη-Μπέντσιτς
Μάια-Κρεϊτσίκοβα
Οσταπένκο-Γκαρσία

The post San Diego Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα