Babolat Tennis Lab στο ΟΑΚΑ

Μια πρότυπη ακαδημία τένις λειτουργεί στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Μαρούσι με στόχο τη σωστή εκμάθηση τένις, τη διασκέδαση, την άθληση και το παιχνίδι…

Η Babolat Tennis Lab είναι κάτι παραπάνω από μια ακαδημία ή ένα γήπεδο τένις…

Στο γήπεδο “11” του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης, η Babolat “δημιούργησε” ένα court όπου όλοι οι φίλοι του τένις μπορούν να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος και να γίνουν μέλη μιας μεγάλης παρέας μικρών και μεγάλων… παιδιών, στόχος της

οποίας είναι το παιχνίδι και μέσα από αυτό να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το υπέροχο αυτό σπορ!

Μέλη της Babolat Tennis Lab είναι παιδιά, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και επιπέδου όπου ασκούνται σε γκρουπ ή ατομικά ενώ παίρνουν μέρος σε διάφορα event της ακαδημίας όπως δοκιμές τενιστικού εξοπλισμού, mini games, day tournaments και πολλά άλλα πρωτοποριακά happenings.

Τα γκρουπ είναι αυστηρά των 4 ατόμων (μαξ) ώστε να γίνεται η καλύτερη δυνατή δουλειά και να μπορούν οι αθλούμενοι να πάρουν το μέγιστο από τον εαυτό τους.

Head coach της Babolat Tennis Lab είναι ο Νίκος Βερτσώνης ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της ακαδημίας.

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα με Κυριακή: όλα τα πρωινά
Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: πρωί-απόγευμα

Πληροφορίες-εγγραφές
Νίκος Βερτσώνης: 6944044709 ([email protected])
Γραμματεία ΟΑΚΑ: 2106834562

Βιογραφικό Νίκου Βερτσώνη

Ο Βερτσώνης Νικόλαος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην αντισφαίριση. Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Β κατηγορίας καθώς και πτυχίο προπονητή από την Ισπανική ομοσπονδία R.P.T. και από την ακαδημία του Sanchez- Casal από το 2007 . Επιπλέον διαθέτει πτυχία από τον Αμερικάνικο σύλλογο Προπονητών U.S.P.T.R

Από το 2007 εργάζεται στο αγωνιστικό τένις, προπονεί και συνοδεύει αθλητές αγωνιστικού από U10 ως και U18 τόσο στον ελλαδικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό. Το 2010 δούλεψε για την αμερικάνικη εταιρία Tennis-europe και συνόδεψε αμερικανούς αθλήτες-τριες του τένις σε τουρνουά στην Ισπανία και την Γαλλία.

Έχει διατελέσει προπονητής στον αθλητικό όμιλο Πεύκη “Γιώργος Καλοβελώνης”, στο Athens Tennis Academy και στον Όμιλο Αθηνών σε συνεργασία με τον Νίκο Ροβά και Σόλωνα Πέππα. Μετεκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στον αγωνιστικό και επαγγελματικό τένις σε διεθνής Ακαδημία στην Ισπανία. Υπήρξε Head Coach στον Αθλητικό Όμιλο Λιτόχωρου και συνεργάστηκε με τον Παντελή Μοσχούτη στην οργάνωση και λειτουργία της I.T.P. Greece.
Το 2017 και 2018 παρακολούθησε τα πτυχία Certificate in Coaching. A.C. Accredited, καθώς και το Diploma in Coaching. A.C. Accredited από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η εργασιακή του εμπειρία, σε συνδυασμό με τις σπουδές του στην επιστήμη του Coaching έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο μοντέλο εκπαίδευσης με στόχο την αθλητική και τενιστική βελτίωση, σε συνδυασμό και σε ισορροπία με την καλλιέργεια και ανάπτυξη του χαρακτήρα και του τρόπου σκέψης του κάθε αθλητή.

Σκοπός του μοντέλου αυτού είναι να δώσει την ευκαιρία στον κάθε έναν από μας, να κυνηγήσει τους στόχους και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του , δίνοντας στον κάθε παίκτη ξεχωριστά την δική του προσωπική τενιστική ταυτότητα η οποία περιλαμβάνει:

Ορθή τεχνικήΠροσωπικό στυλ παιχνιδιούΠλάνο τακτικής και στρατηγικήςΒελτίωση τρόπου σκέψης και διαχείρισης του αγώναΕισαγωγή στην Θετική ΨυχολογίαΦωτογραφία από demo day event

The post Babolat Tennis Lab στο ΟΑΚΑ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα