“Καυτός” Ζβέρεφ στον τελικό της Σαγκάης! – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ συνέχισε τις εκπληκτικές εμφανίσεις που κάνει όλη την εβδομάδα στο Shanghai Rolex Masters και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης όπου τον περιμένει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ!

Μπορεί να άργησε να πάρει φόρα τη φετινή σεζόν, στο προτελευταίο όμως χρονικά Masters για το 2019, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ φαίνεται πως “ξυπνά”!

Ο 22χρονος Γερμανός, σε συνέχεια των εκπληκτικών του εμφανίσεων στην κινεζική πόλη όλη την εβδομάδα με αποκορύφωμα τη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ, υπέταξε απόλυτα ελεγχόμενα και τον Ματέο Μπερετίνι με 6-3, 6-4.

Aυτός είναι, παρακαλώ, ο έκτος τελικός Masters για τον Ζβέρεφ που έχει αρκετό καιρό να βρεθεί σε αυτή τη θέση, από πέρσι στον χαμένο τελικό της Ρώμης ενώ έχει και τρεις κατακτήσεις σε αυτό το επίπεδο σε Μόντρεαλ, Ρώμη και Μαδρίτη!

Και τι απίστευτο ματς μας περιμένει…

Ο Σάσα θα χρειαστεί τώρα να σταματήσει τον…ασταμάτητο Ντανίλ Μεντβέντεφ των έξι (!) σερί τελικών ATP και των περισσότερων νικών (μακράν του δεύτερου) σε σκληρή επιφάνεια εντός του 2019 (46 και…βλέπουμε).

Κόντρα στον Μπερετίνι, ο Ζβέρεφ ήταν απλά απολαυστικός.

Ενώ το σερβίς του φέτος αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα, στη Σαγκάη έχει γίνει ένα τεράστιο όπλο του δεν τον “προδίδει”.

Ούτε ένα break point δεν παραχώρησε στον 22χρονο αντίπαλό του και όταν το σερβίς πάει καλά, και το υπόλοιπο παιχνίδι του “απογειώνεται”.

Ο Ζβέρεφ ήταν απολαυστικός στο σύνολο του παιχνιδιού του και, με ένα break σε κάθε σετ, “καθάρισε” τη νίκη και πήρε πανάξια την πρόκριση για τον τελικό.

Εκεί, ή θα κατακτήσει τον τέταρτο Masters τίτλο του ή ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα τον σταματήσει κερδίζοντας το δεύτερο, σερί μάλιστα μετά το Σινσινάτι, τέτοιο “βαρύ” τρόπαιο…

SHANGHAI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Καυτός” Ζβέρεφ στον τελικό της Σαγκάης! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα