Η εμπνευσμένη άποψη του Μουράτογλου για Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κάνει τους πάντες να παραμιλάνε, μετά και το νέο επίτευγμα στην καριέρα του, με νίκη επί του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Πάτρικ Μουράτογλου δεν άργησε να αντιδράσει για την απίθανη επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά, με την ανατροπή επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά της Σαγκάης.

Ο Γάλλος προπονητής που διατηρεί μια εκ των κορυφαίων ακαδημιών στην Ευρώπη, ανέβασε ένα κείμενο στο Facebook αφιερωμένο στον Έλληνα πρωταθλητή, υποκλινόμενος με αυτόν τον τρόπο

στα σπουδαία χαρακτηριστικά που διαθέτει ο Στεφ.

Έγραψε ο Μουράτογλου:

“Ο κύριος λόγος για τον οποίο πολλοί παίκτες δεν δίνουν το 100%, είναι γιατί φοβούνται την αποτυχία. Νιώθεις λιγότερο πόνο όταν αποτυγχάνεις και έχεις τη δυνατότητα να πεις στον εαυτό σου ότι δεν προσπάθησες όσο μπορούσες. Αυτή η υποσυνείδητη διαδικασία περιορίζει τις δυνατότητες των ανθρώπων.

Είναι αλήθεια ότι το συναίσθημα γίνεται πιο έντονο, όταν τα δίνεις όλα..

ΟΜΩΣ

Αυτό που είναι ακόμη πιο επώδυνο είναι να ξυπνήσετε μια μέρα συνειδητοποιώντας ότι δεν έχετε προσπαθήσει αρκετά σκληρά για να επιτύχετε τα όνειρά σας.

Ο Στέφανος είναι ένα παράδειγμα δέσμευσης, θάρρους, αντοχής. Μπορώ να είμαι μόνο περήφανος γι ‘αυτόν, καθώς τα αποτελέσματά του αξίζουν 100%”

The post Η εμπνευσμένη άποψη του Μουράτογλου για Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα