“Καυτή” Μπουσάρ στο Λουξεμβούργο – VIDEO

Η Τζίνι Μπουσάρ πέτυχε σπουδαία νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά του Luxembourg Open, χάνοντας μόλις… ένα γκέιμ από την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο!

Εξαιρετική εμφανίζεται μέχρι στιγμής στην πορεία της στο τουρνουά του Λουξεμβούργου, η Τζίνι Μπουσάρ. Η νεαρή Καναδή έχει πέντε συνεχόμενες νίκες, προέρχεται από τα προκριματικά του Luxembourg Open, κι έχει προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού!

Μόλις 55 λεπτά χρειάστηκε το Νο108 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Νο24 του κόσμου, Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, με το εμφατικό 6-1, 6-0.

A blazer from @geniebouchard!

The Canadian sweeps past Suarez Navarro 6-1, 6-0 in 53 minutes to reach the @WTAluxembourg quarterfinals. pic.twitter.com/68WG9c0DQN

WTA (@WTA) 17 Οκτωβρίου 2018


Στις “8” του τουρνουά η Μπουσάρ θα παίξει κόντρα στη νικήτρια του αγώνα της Κατερίνα Σινιάκοβα με την Αντρέα Πέτκοβιτς.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Μαργαρίτα Γκασπαριάν απέκλεισε και την Νταλίλα Γιακούποβιτς μετα τη Μαρία Σάκκαρη, με 6-4, 6-0, και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη νικήτρια του αγώνα της Μουγκουρούθα με την Γιαστρέμσκα στα προημιτελικά.

Η Μπελίντα Μπέντσιτς, απέκλεισε την Κίρστεν Φλίπκενς με 6-1, 6-3 και θα αντιμετωπίσει την Βέρα Λάπκο στην επόμενη φάση του Luxembourg Open. Τέλος, η Ντόνα Βέκιτς θα παίξει με την Τζούλια Γκέργκες ή την Βικτόρια Κούζμοβα, μετά τη νίκη της σε βάρος της Φιόνα Φέρο σήμερα με 2-6, 6-1, 7-5.

Τετάρτη 17/10: 2ος Γύρος Luxembourg Open

Bouchard (Canada) beat Suarez Navarro (Spain) 6-1, 6-0
Gasparyan (Russia) beat Jakupovic (Slovakia) 6-4, 6-0
Bencic (Switzerland) beat Flipkens (Belgium) 6-1, 6-3
Lapko (Belarus) beat Parmentier (France) 7-5, 6-2
Vekic (Croatia) beat Ferro (France) 2-6, 6-1, 7-5

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Καυτή” Μπουσάρ στο Λουξεμβούργο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Tennis24