Σπουδαίες εμφανίσεις από τη Λάκη στη Βραζίλια

09:56 4/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Μιχαέλα Λάκη πέτυχε δυο σπουδαίες back-to-back νίκες την Τετάρτη στην Κρισιούμα της Βραζιλίας και προκρίθηκε στον προημιτελικό του 51ου Banana Bowl, τουρνουά της σειράς JA στα Juniors.

Η 15χρονη Ελληνίδα, δεν έχασε ούτε σετ στις δυο αναμετρήσεις που έδωσε την Τετάρτη και “σφράγισε” το εισιτήριο για τις “8” καλύτερες της πολύ δυνατής χωμάτινης διοργάνωσης, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τα courts, για το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στο πρώτο

ματς που έδωσε στο τουρνουά, η 15χρονη Μιχαέλα, απέκλεισε με 6-4, 6-3 την Τσέχα, Αμελί Σμεκάλοβα, Νο190 στην παγκόσμια κατάταξη των Juniors, “κλειδώνοντας” το μεγάλο ντέρμπι του 2ου γύρου, με τη Νο1 τενίστρια του ταμπλό, Ναταλία Σαμπάνιν.

Λίγες ώρες αργότερα, η Μιχαέλα ξαναμπήκε στο court και κατάφερε να πανηγυρίσει την σπουδαιότερη νίκη της μέχρι τώρα καριέρας της, κερδίζοντας την κατά δυο χρόνια μεγαλύτερή της, από την Ουγγαρία.

Η Σαμπάνιν βρίσκεται στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης και είχε το κορυφαίο seed στο ταμπλό. Η Μιχαέλα όμως, βρήκε τις λύσεις και την έθεσε νοκ-άουτ, κερδίζοντας την με το εμφατικό 7-6(5), 6-1.

Στα προημιτελικά, η Λαρισαία πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Ελβετή, Τσέλσι Φοντένελ, Νο102 στην παγκόσμια κατάταξη. Το ματς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:30GR.

Ενώ, αν προκριθεί στα ημιτελικά, θα παίξει με μια εκ των Οσεάν Μπάμπελ (Νο3) και Ράντκα Ζελνίτσκοβα (Νο7), αργότερα μέσα στην ημέρα.

JA CRICIUMA GIRLS SINGLES DRAW l OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σπουδαίες εμφανίσεις από τη Λάκη στη Βραζίλια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα