Ιβανίσεβιτς: “Δεν περίμενα πολλά από τον Νόβακ στο Μόντε Κάρλο”

Ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, αποκάλυψε ότι ο Σέρβος δεν ήταν ακόμα έτοιμος για το Μόντε Κάρλο, στηριζόμενος στην κακή προετοιμασία, αλλά και στο γεγονός ότι ο Νο1 του κόσμου ήταν άρρωστος λίγο πριν το τουρνουά. 

“Δεν ένιωθε καλά πριν έρθει εδώ, ήταν άρρωστος. Μπορώ να πω ότι δεν ήταν 100% έτοιμος για να αγωνιστεί”, δήλωσε ο Ιβανίσεβιτς

“Γενικά η κατάσταση ήταν μπερδεμένη από την αρχή. Πριν από μερικές εβδομάδες δεν ξέραμε αν η Γαλλία θα του επιστρέψει την είσοδο λόγο covid-19.

Είναι αρκετά δύσκολο ψυχολογικά όλο αυτό.”

“Από την άλλη δεν μπόρεσε να προετοιμαστεί όπως θα ήθελε. Αρρώστησε και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα κάτι μεγάλο από αυτό το τουρνουά. Ωστόσο, έχει μπροστά του μερικά τουρνουά για να είναι έτοιμος σε 5-6 εβδομάδες που θα ξεκινήσει το Roland Garros.”

Σε ερώτηση αν ο Τζόκοβιτς θα μπορούσε να πάει μακριά σε περίπτωση που κέρδιζε τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, ο Κροάτης προπονητής απάντησε: “Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτός ο παίκτης είναι ο καλύτερος στην ιστορία του τένις.”

“Βρίσκει πάντα τον τρόπο να κερδίζει, πάντα βρίσκει λύσεις στα προβλήματα. Στο παιχνίδι με τον Φοκίνα έχασε πολλή ενέργεια, αλλά θα βρει το δρόμο του. Είχε παίξει μόλις τρεις αγώνες πριν από αυτό το τουρνουά.”

“Το χώμα δεν είναι εύκολο. Πέρσι ξεκίνησε αρκετά άσχημα εδώ χάνοντας στον 2ο γύρο από τον Έβανς. Μετά στο Βελιγράδι έχασε στα ημιτελικά. Άρχισε να παίζει καλά στη Ρώμη όπου έφτασε στον τελικό και μετά κέρδισε το Roland Garros.”

“Οπότε δεν ανησυχώ. Χρειάζεται απλά κάποια συνέχεια και να παίζει όλο και περισσότερους αγώνες και θα βρει το δρόμο του και το ρυθμό του.”

Επόμενο τουρνουά για τον Τζόκοβιτς είναι στο Serbia Open που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι το διάστημα 18-24 Απριλίου.

The post Ιβανίσεβιτς: “Δεν περίμενα πολλά από τον Νόβακ στο Μόντε Κάρλο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα