Ήττα-σοκ για την Χάλεπ – VIDEO

Η Σιμόνα Χάλεπ αποχαιρέτησε από τον 2ο μόλις γύρο το φετινό China Open του Πεκίνου, γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα από την Εκατερίνα Αλεξάντροβα. Αντίθετα, συνεχίζουν στο τουρνουά οι Μπιάνκα Αντρέσκου και Καρολίν Βοζνιάκι…

Μόλις πέντε γκέιμς κέρδισε η Σιμόνα Χάλεπ απέναντι στην Εκατερίνα Αλεξάντροβα και μοιραία είπε αντίο στο China Open με άσχημη εμφάνιση.

Η Ρουμάνα, Νο5 τενίστρια του πλανήτη αυτή τη

στιγμή, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και ηττήθηκε από την 24χρονη Ρωσίδα, μετά από μόλις 65 λεπτά αγώνα.

Η Αλεξάντροβα, Νο38 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επικράτησε με 6-2, 6-3 και προκρίθηκε στην φάση των “16” του θεσμού, όπου περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της, από τη μονομαχία Σαμπαλένκα-Κασάτκινα.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι η Χάλεπ, κράτησε το σερβίς της μόνον δυο φορές σε ολόκληρο το ματς, ενώ δέχθηκε έξι μπρέικ από την Ρωσίδα που είχε εκπληκτική αποτελεσματικότητα (6/8 break points).

Ekaterina Alexandrova takes the win over Halep, 6-2, 6-3 #ChinaOpen pic.twitter.com/odEZobrMHB

WTA (@WTA) 30 Σεπτεμβρίου 2019


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας στο Πεκίνο, ξεχώρισαν οι προκρίσεις των Μπιάνκα Αντρέσκου και Καρολίν Βοζνιάκι, αλλά και ο αποκλεισμός της Γέλενα Οσταπένκο.

Αρχικά, η πρόσφατη πρωταθλήτρια του Αμερικανικού Όπεν, αν και απόλεσε σετ από την Αλεξάνδρα Σάσνοβιτς στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση, ήταν ψύχραιμη στο τρίτο κομμάτι της αναμέτρησης και πήρε εν τέλει, άνετα την πρόκριση.

Η νεαρή Καναδή επιβλήθηκε της Λευκορωσίδας με 6-2, 2-6, 6-1 και θα παίξει στον 2ο γύρο την Τρίτη, κόντρα στην Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς.

Victory in three sets! @Bandreescu_ triumphs over Sasnovich, 6-2,2-6,6-1 #ChinaOpen pic.twitter.com/dxATRiUgfM

WTA (@WTA) 30 Σεπτεμβρίου 2019


Η Καρολίν Βοζνιάκι από την πλευρά της, πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της αυτή την εβδομάδα στο Πεκίνο, επικρατώντας της Λόρεν Ντέιβις με 6-1, 6-3, “κλείνοντας” έτσι το ραντεβού της στον 3ο γύρο, με την Κατερίνα Σινιάκοβα.

Round 2 Onward! @CaroWozniacki pushes past Davis, 6-1, 6-3#ChinaOpen pic.twitter.com/UZVK7XSIba

WTA (@WTA) 30 Σεπτεμβρίου 2019


Η Τσέχα, λίγο νωρίτερα, είχε ολοκληρώσει ένα άψογο παιχνίδι και είχε αποκλείσει από τη συνέχεια του China Open την Γέλενα Οσταπένκο, νικώντας την με 6-2, 6-1.

CHINA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ήττα-σοκ για την Χάλεπ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα