“Έπεσε” μαχόμενος ο Θανάσης – VIDEO

H εξαιρετική πορεία του Θανάση Κοκκινάκη στο Tiburon Challenger, σταμάτησε στον τελικό και πάνω στον Τόμι Πολ

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του στην Καλιφόρνια, ο Θανάσης Κοκκινάκης. Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός, μετά από τέσσερις σερί νίκες στο ταμπλό του Τιμπουρόν, ηττήθηκε στον τελικό της Κυριακής με 7-6, 6-7(3), 6-4 από το Νο1 του ταμπλό, Τόμι Πολ.

Παρά την ήττα, ο Κοκκινάκης πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένος από αυτή την εβδομάδα, αφού έδωσε πέντε αγώνες σε διάστημα έξι ημερών, δεν έδειξε επηρεασμένος από πρόβλημα τραυματισμού και κέρδισε 22 θέσεις, ανεβαίνοντας στην

161η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο τελικός ήταν συναρπαστικός και ιδιαίτερα αμφίρροπος ενώ ο πολύ δυνατός αέρας δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο φιναλίστ.

Ο Κοκκινάκης, Νο8 του ταμπλό, δεν επέτρεψε στον Πολ να σερβίρει στο 5-4 για την κατάκτηση του εναρκτήριου σετ, όμως ο 22χρονος Αμερικανός Νο81 στον κόσμο, πέτυχε νέο break στο 11ο game (6-5) και στη συνέχεια σφράγισε το προβάδισμα στο σερβίς του.

Στο 2ο σετ, ο Θανάσης επέστρεψε ξανά από break κάτω και χάρη σε ένα πολύ δυνατό tie break, κατάφερε να στείλει τον τελικό στο καθοριστικό σετ.

Εκεί, αφού έσωσε αρχικά 4 break point στο 6ο game, δεν άντεξε την πίεση που ασκούσε ο Πολ και παραχώρησε το σερβίς του στο 10ο και τελευταίο game (6-4), με τον Αμερικανό να σφραγίζει τη νίκη και τον τίτλο μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά σπουδαίας μάχης.

Ο Κοκκινακης θα συνεχίσει την περιοδεία του στο Challenger Tour, παίρνοντας μέρος στο πολύ δυνατό Fairfield Challenger στις 7 Οκτωβρίου ενώ στη συνέχεια θα πάει στο Λας Βέγκας.

TIBURON CHALLENGER DRAW

The post “Έπεσε” μαχόμενος ο Θανάσης – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα