Μοναδικό επίτευγμα του Ουάρντα στο Βικελίδης!

Ο Αμρ Ουάρντα σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής βοήθησε την ΑΕΛ με ασίστ και γκολ να φύγει νικήτρια από το Κλεάνθης Βικελίδης μετά από 26 χρόνια.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που το πέτυχε αυτό τους τελευταίος μήνες. Το έκανε και με τον Ατρόμητο, το έκανε και με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα πριν συμπληρωθεί ένα ημερολογιακό έτος, πριν δηλαδή συμπληρωθούν
δώδεκα μήνες.

Στο πρωτάθλημα τηςπερασμένης σεζόν, αγωνιζόμενος στον Δικέφαλο του βορρά, για την 7η αγωνιστική αγωνίστηκε 45 λεπά στο δεύτερο ημίχρονο και βοήθησε τα μέγιστα να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην ανατροπή και να φύγει με τη νίκη από την έδρα του μεγάλου του αντιπάλου με σκορ 2-1.

Τον Γενάρη δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, ο οποίος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για την 28η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες πάλευαν για την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα και ο Ουάρντα βοήθησε τους κυανόλευκους να φτάσουν στη νίκη με σκορ 2-0 αγωνιζόμενος για 89 λεπτά.

Στο φετινό πρωτάθλημα ως παίκτης της ΑΕΛ πλέον, πήγε στο Βικελίδης στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής και βοήθησε την ομάδα του να πάρει μια σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Τα ματς στα οποία ο Ουάρντα έφυγε νικητής από το Βικελίδης μέσα σε 11 μήνες:

21/10/18 Άρης-ΠΑΟΚ: 1-2
14/4/19 Άρης-Ατρόμητος: 0-2
28/9/19 Άρης-ΑΕΛ: 2-3
Keywords
Τυχαία Θέματα