Ζωντανή για WTA Finals η Μπένσιτς (vid)

Η Μπελίντα Μπένσιτς χρειάστηκε έξι match points για να κάμψει την αντίσταση της Λέιλα Φερνάντεζ στο βραδινό πρόγραμμα της πρεμιέρας στη Γουαδαλαχάρα ενώ μαζί με την Ελβετή το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισαν επίσης και οι Πέτρα Κβίτοβα, Σλόαν Στίβενς και Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Η Μπένσιτς, Νο12 στην WTA Race και συνδιεκδικήτρια με τη Σάκκαρη ενός εισιτηρίου για το WTA Finals, επικράτησε 7-5, 6-7(10), 6-3 της  νεαρής Καναδέζας και προκρίθηκε

στις “32” της WTA 1000 διοργάνωσης στο Μεξικό.

Για να καταφέρει να προκριθεί στο μεγάλο φινάλε του Τέξας, η Μπένσιτς θα πρέπει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά στη Γουαδαλαχάρα.

Επόμενο εμπόδιο για την 25χρονη πρωταθλήτρια, η Σλόαν Στίβενς η οποία κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-0, 6-2 τη ανερχόμενη Λίντα Φρουχβίρτοβα.

Στο μεταξύ, η Πέτρα Κβίτοβα σφράγισε το ντέρμπι με τη Μπιάνα Αντρέσκου στο 2ο γύρο, μετά τη νίκη της με 6-3, 7-5 επί της Μπερνάρντα Πέρα στο βραδινό πρόγραμμα της Δευτέρας.

Την Τρίτη θα ξεκινήσει την προσπάθεια στο Μεξικό η Μαρία Σάκκαρη η οποία αντιμετωπίζει στις 03:00GR (ξημερώματα Τετάρτης) την Μάρτα Κόστιουκ.  Αυτά είναι τα δαιδαλώδη σενάρια πρόκρισης για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο WTA Finals.

GUADALAJARA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Ζωντανή για WTA Finals η Μπένσιτς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζωντανή, WTA Finals, Μπένσιτς,zontani, WTA Finals, bensits