Leon Open: Στον τελικό του διπλού ο Περβολαράκης

Μιχάλης Περβολαράκης και Μαξιμίλιαν Νόικριστ (Αυστρία) εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό του ATP Challenger τουρνουά Leon Open που διεξάγεται στο Μεξικό επικρατώντας στον ημιτελικό των Σκάντερ Μανσουρί (Τυνησία) και Ρούμπιν Στέιθαμ (Αυστραλία) με 5-7, 7-6(7), 10-6 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε μια ώρα και 48 λεπτά. 

Στο 1ο set Περβολαράκης και Νόικριστ προηγήθηκαν με break (2-0), το οποίο όμως Μανσουρί και Στέιθαμ

τον πήραν άμεσα πίσω μειώνοντας σε 2-1, ενώ προς το τέλος του set έκαναν ένα ακόμα και αρκετά καθοριστικό παίρνοντας προβάδισμα με 6-5 για να κλείσουν το set στο service τους. 

Το 2ο set που είχε διάρκεια 57 λεπτά, κρίθηκε στο tie-break με τους Περβολαράκη και Νόικριστ να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με 5/2 και 6/3, αλλά να χρειάζονται τελικά 5 set-points για να φτάσουν στην ισοφάριση οδηγώντας το παιχνίδι στο super tie-break. 

Εκεί και μέχρι τα μέσα του super tie-break Περβολαράκης και Νόικριστ ακολουθούσαν στο σκορ ισοφαρίζοντας δύο φορές σε 4-4 και 5-5. Πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα στο 6-5, με τους Μανσούρ και Στέιθαμ να ισοφαρίζουν σε 6-6. 

Αυτός όμως ήταν και ο τελευταίος κερδισμένος πόντος τους, καθώς από εκεί και πέρα Περβολαράκης και Νόικριστ κατέκτησαν τους επόμενους τέσσερις πόντους και μαζί τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά. 

Στον τελικό του Μ. Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν τους Αζίζ Ντουγκάζ (Τυνησία) και Αντουάν Εσκοφιέ (Γαλλία). 

LEON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-9h)

The post Leon Open: Στον τελικό του διπλού ο Περβολαράκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα