Indian Wells: Σφιόντεκ-Ραντουκάνου στη φάση των “16” (vid)

Η Ίγκα Σφιόντεκ ξεπέρασε το επικίνδυνο εμπόδιο της Μπιάνκα Αντρέσκου στα δύο σετ και σφράγισε το ραντεβού με μια άλλη πρώην πρωταθλήτρια του US Open, την Έμα Ραντουκάνου στη φάση των “16” του BNP Paribas Open.

Το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, επικράτησε 6-3, 7-6(1) της Καναδέζας και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Indian Wells όπου την περίμενε η

νεαρή Βρετανίδα, μετά τη νίκη της νωρίτερα με 6-1, 2-6, 6-4 επί της Βραζιλιάνας, Μπεατρίζ Χαντάτ Μάια.

H Σφιόντεκ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στα hard courts, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό της στο Australian Open, κατακτώντας τον τίτλο στην Ντόχα και φτάνοντας μέχρι τον τελικό στο Ντουμπάι.

Μετά την ελεγχόμενη κατάκτηση του εναρκτήριου σετ, η Πολωνή βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-4 games στο 2ο αλλά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, φτάνοντας στη νίκη μετά από 2 ώρες και 8 λεπτά αγώνα.

“Η Μπιάνκα μπορεί να αλλάξει το ρυθμό πολύ καλά και σε αυτή την επιφάνεια μπορεί να γίνει δύσκολο. Είμαι χαρούμενη που τις περισσότερες στιγμές ήμουν σταθερή” είπε η κορυφαία τενίστρια του κόσμου αμέσως μετά.

Νωρίτερα, η Έμα Ραντουκάνου πέτυχε την πιο σημαντική της νίκη βάση ranking αντιπάλου, από το US Open 2021, αποκλείοντας το Νο13 του ταμπλό, Μπεατρίζ Χαντάτ Μάια.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντησή των Σφιόντεκ-Ραντουκάνου στο tour, μετά τη νίκη της Πολωνής πέρυσι στη Στουτγκάρδη.

The last 16…

Swiatek vs Raducanu
Cirstea vs Garcia
Vondrousova vs Muchova
Rybakina vs Gracheva

Sakkari vs Pliskova
Kvitova vs Pegula
Gauff vs Peterson
Krejcikova vs Sabalenka#TennisParadise

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) March 14, 2023

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-11h)

The post Indian Wells: Σφιόντεκ-Ραντουκάνου στη φάση των “16” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα