Ηράκλειο: Πέρασε στα ημιτελικά η Λάκη

Η εξαιρετική εβδομάδα συνεχίζεται για την Μιχαέλα Λάκη, η οποία ξεπέρασε και το εμπόδιο της 19χρονης Λιθουανής Πατρισίγια Πακστίτ επικρατώντας με 6-4, 6-4 μετά από μία ώρα και 41 λεπτά, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα ημιτελικά του τουρνουά ITF των 15.000 δολαρίων που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα (20-26/11) στο Ηράκλειο της Κρήτης

Αυτός θα είναι ο 4ος ημιτελικός

φέτος για την 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια (όλοι σε 15άρια τουρνουά) μετά από την Αττάλεια τον περασμένο Απρίλιο, ενώ ακολούθησαν οι δύο ημιτελικοί στη Σερβία στο Κουρσουμλίσκα Μπάνια και το Προκούπλιε τον Μάιο και τον Ιούνιο αντίστοιχα. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Πακστίτ να προηγείται δύο φορές με break (1-0, 3-2), αλλά την Λάκη να απαντάει ισάριθμες φορές (1-1, 3-3) με τη Λιθουανή να παίρνει και πάλι προβάδισμα με hold (το ένα από τα συνολικά 4 που έκανε στο παιχνίδι) με 4-3. Από εκεί και πέρα η Λάκη με δύο holds κι ένα καθοριστικό break (6-4) έκλεισε το set κάνοντας το 1-0. 

Στο 2ο σκέλος και πάλι η Πακστίτ βρήκε πρώτη break (1-0), όμως στη συνέχεια η Λάκη με δύο holds και δύο breaks (1-1, 3-1), έφτασε στο 4-1. Η Πακστίτ αμέσως μετά είχε το δικό της σερί και παίρνοντας παράλληλα το χαμένο της service πίσω ισοφάρισε σε 4-4, για να ακολουθήσουν δύο αναπάντητα games από την Λάκη η οποία με 6-4 σφράγισε την πρόκριση για τα ημιτελικά. 

Εκεί η Νο1 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει την Νο3 seeded, επίσης Λιθουανή, Κλαουντίγια Μπουμπελίτ με την 20χρονη και Νο738 του κόσμου, να επικρατεί στα προημιτελικά της Σλοβάκας Λάουρα Σβατίκοβα με 6-1, 6-4. 

Να σημειωθεί ότι η Λάκη φέτος έχει παραμείνει αήττητη και στους 3 ημιτελικούς που έχει συμμετάσχει και μάλιστα έχοντας παραχωρήσει μόλις ένα set

The post Ηράκλειο: Πέρασε στα ημιτελικά η Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Πέρασε, Λάκη,irakleio, perase, laki