Ηράκλειο: Νίκες για Λάκη και Χριστοφή – Άτυχη η Πούλκα

Μιχαέλα Λάκη και Έλενα Χριστοφή ξεκίνησαν με νίκες στο τουρνουά ITF των 15.000 δολαρίων που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Λάκη, η οποία είναι και Νο1 του ταμπλό αυτήν την εβδομάδα, χρειάστηκε μόλις 63 λεπτά για να επικρατήσει της Ισραηλινής Ντάγκαν Φρούτσμαν με 6-0, 6-1 εξασφαλίζοντας μια θέση στις “16” του τουρνουά. 

Στον

επόμενο γύρο η Λάκη θα παίξει απέναντι στην Γερμανίδα, Φραντζίσκα Σίντατ, που με τη σειρά της νίκησε την Ιταλίδα, Ελίζα Αντρέα Καμεράνο με 6-4, 6-3. 

Ένα game παραχώρησε και η Χριστοφή στην επιβλητική νίκη επί της Γαλλίδας Ζουλιέ Ματσονί με 6-0 6-1 με την Νο2 του ταμπλό να παίρνει την πρόκριση για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα Βιβιέν Σάντμπεργκ που κέρδισε πριν από λίγο την Σλοβάκα Μπαρμπόρα Παλκάτοβα με 6-2, 6-3. 

Στο πρόγραμμα της Τρίτης αγωνίστηκε και η Μαρία Ελένη Πούλκα, η οποία αντιμετώπισε την Γαλλίδα Λιβ Μπουλάρντ, με την Ελληνίδα τενίστρια να κατακτά το 1ο set με 7-5, αλλά να εγκαταλείπει στη συνέχεια με την Γαλλίδα να έχει πάρει το προβάδισμα με 3-1, σε μια πολύ άτυχη στιγμή για την 20χρονη.

The post Ηράκλειο: Νίκες για Λάκη και Χριστοφή – Άτυχη η Πούλκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Νίκες, Λάκη, Χριστοφή – Άτυχη, Πούλκα,irakleio, nikes, laki, christofi – atychi, poulka