Με μάτι που γυαλίζει

18:06 4/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε χθες βράδυ δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Tour μετά από τρεις μήνες και ετοιμάζεται να κάνει την υπέρβαση σήμερα απέναντι στην υπερασπίστρια του τίτλου στο Τσάρλεστον, Κίκι Μπέρτενς…

Στις 19:30GR η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα δώσει μεγάλη μάχη κόντρα στη Νο2 τενίστρια του ταμπλό στο Volvo Car Open του Τσάρλεστον, και υπερασπίστρια του τίτλου, Κίκι Μπέρτενς, με φόντο την είσοδό της στα προημιτελικά του θεσμού.

Η Μαρία αντιμετωπίζει το Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη

της WTA για έκτη φορά στην καριέρα της και θέλει να πάρει την τρίτη της νίκη σε αυτό το rivalry, φέρνοντας στα ίσια το μεταξύ τους Η2Η.

Η νικήτρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα παίξει κόντρα στη νικήτρια του αγώνα Βοζνιάκι-Μπουζερνέσκου στην φάση των “8” του θεσμού.

Η Σάκκαρη επικράτησε πέρυσι τον Μάιο της Μπέρτενς στα τρία σετ αφήνοντας εκτός την Ολλανδή από το δυνατό τουρνουά της Ρώμης. Λίγες ημέρες νωρίτερα από εκείνο το ματς, η Μπέρτενς είχε αποκλείσει την Ελληνίδα στην Μαδρίτη.

Αυτές οι δυο, είναι οι μόνες αναμετρήσεις των δυο τενιστριών στην “κόκκινη” επιφάνεια.

Αν η Σάκκαρη μπορέσει και πάρει τη νίκη απέναντι στην Μπέρτενς, θα πανηγυρίσει τρίτη σερί νίκη για πρώτη φορά μετά το τουρνουά της Σεούλ στη Νότια Κορέα, τον Σεπτέμβριο του 2018.

Φυσικά, θα είναι και η μεγαλύτερή της νίκη τη φετινή σεζόν, και μια από τις μεγαλύτερες της καριέρας της.

VOLVO CAR OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με μάτι που γυαλίζει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα