Η Θεσσαλονίκη χάρηκε τένις!

Τίτλοι τέλους για μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση.

Το Babolat Tennis Open, που για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στον Όμιλό Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της ομώνυμης εταιρίας που δραστηριοποιείται, ανά τον κόσμο, στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας τενιστικών ειδών, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου με τη διεξαγωγή των τελικών!

Μία διοργάνωση – ψηφιδωτό, τα κομμάτια της οποίας απαιτήθηκε ένας ολόκληρος μήνας

προκειμένου να μπουν στη σωστή θέση και να δώσουν στο τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα που όλοι μαζί (παίκτες και διοργανωτές) περιμέναμε.

451 αγώνες (77 από αυτούς κρίθηκαν σε match tiebreak) και κάτι λιγότερο από 1000 σετ έπρεπε να ολοκληρωθούν προκειμένου να δώσουν, μέσα από τους συνολικά 351 συμμετέχοντες, τους τελικούς νικητές και τις νικήτριες σε 31 διαφορετικές κατηγορίες αγωνιζομένων.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που για μία ακόμη φορά ήσασταν εδώ και βάλατε το δικό σας λιθαράκι στην επιτυχία αυτή. Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε επίσης προς τους χορηγούς μας χωρίς τη στήριξη των οποίων θα ήταν αδύνατο ένα τέτοιο εγχείρημα.

Στον καθένα και στην καθεμία από σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια ελπίζοντας να έχουμε τη χαρά να σας έχουμε κοντά μας στην επόμενη διοργάνωσή μας.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΜΠΛΟ BABOLAT TENNIS OPEN 2018

The post Η Θεσσαλονίκη χάρηκε τένις! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα