Για 6' και 42'' η ΤΣΣΚΑ έπαιζε με... +1 πόντο

Συμβαίνει και στις… καλύτερες οικογένειες. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ευρωλίγκας, η ΤΣΣΚΑ στο παιχνίδι της με την Νταρουσάφακα, έπαιζε τα τελευταία 6 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα με… +1 πόντο. Ένα λάθος της γραμματείας ήταν αυτό που πρόσθεσε έναν πόντο στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, λάθος που έγινε αντιληπτό μετά το τέλος του αγώνα και φυσικά διορθώθηκε.
Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας:
“Έπειτα από ανάλυση όλων των δεδομένων, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως στην 4η περίοδο και με 6.42′ να απομένουν για
τη λήξη του αγώνα, ο Στάντον Κιντ χρεώθηκε με φάουλ πάνω στον Ουίλ Κλάιμπερν. Το σύστημα χρέωσε λανθασμένα μία εύστοχη βολή δια χειρός Κλάιμπερν αντί για ένα κερδισμένο φάουλ, με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 68-54.
Με 6.26′ να απομένουν, το ρολόι σταμάτησε λόγω ενός τάιμ άουτ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από τη στιγμή που η κατάσταση στο σκορ ήταν ασαφής, στην επόμενη διακοπή (δηλαδή το τάιμ άουτ της ΤΣΣΚΑ), η γραμματεία έπρεπε να συμβουλευτεί το instant replay, να ενημερώσει τους διαιτητές για το λάθος και να διορθώσει το σκορ. Το λάθος δεν έγινε αντιληπτό μέχρι το τέλος του αγώνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης η εύστοχη βολή αντικαταστάθηκε από ένα κερδισμένο φάουλ και το τελικό σκορ διορθώθηκε σε 79-75.”
Keywords
Τυχαία Θέματα