Η τέλεια αρχή για Νόλε! – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την τέλεια αρχή σε ακόμα ένα ATP Finals συντρίβοντας έναν “τρακαρισμένο” Ματέο Μπερετίνι σε μία ώρα αγώνα!

“Σίφουνας” Τζόκοβιτς σε ακόμα μια πρεμιέρα του σε ATP Finals!

O πέντε φορές κάτοχος του τίτλου σε αυτήν τη φαντασμαγορική διοργάνωση ήταν αψεγάδιαστος στην πρεμιέρα του στο Λονδίνο κόντρα στον “πρωτάρη” Ματέο Μπερετίνι συνθλίβοντας τον Ιταλό με 6-2, 6-1 κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον ημιτελικό γύρο.

Authority

established @DjokerNole picks up his 6th straight win, easing past Berrettini 6-2 6-1 in London#NittoATPFinals pic.twitter.com/n853Mk3732

Tennis TV (@TennisTV) November 10, 2019

Με φόρα από τον τίτλο του στο Masters του Παρισιού, ο Νόλε έκανε έναν υγιεινό περίπατο κόντρα στον Μπερετίνι που, στην πρώτου εμφάνιση σε ATP Finals αλλά και στο πρώτο του ματς κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν μπόρεσε να σταθεί αντάξιος αυτής της δύσκολης περίστασης.

Πάρα πολλά λάθη από τον Ιταλό που προσπάθησε, όσο μπορούσε, με επιθετικό τένις να “πληγώσει” τον Σέρβο αλλά η τρομερή ικανότητα του Τζόκοβιτς να “απορροφά” τη δύναμη των αντιπάλων του στέλνοντας τη μπάλα σε απίστευτο βάθος, ήταν αρκετή για να “τελειώσει” πολύ γρήγορα τις όποιες ελπίδες του Μπερετίνι.

Aπό το 2-2 του πρώτου σετ μέχρι και το 4-0 του δεύτερου, ο Τζόκοβιτς κέρδισε οκτώ σερί games και φυσικά έδειξε ποιος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα.

Ο Νόλε δείχνει, συνεπώς, από νωρίς τις “άγριες” διαθέσεις του σε ακόμα ένα ATP Finals στο οποίο θα πρέπει να θεωρείται το πρώτο φαβορί για τον τίτλο αν και βρισκόμαστε μόλις στην πρώτη μέρα αγώνων.

Θυμίζουμε πως ακολουθεί το σούπερ ματς Φέντερερ-Τιμ (22:00 GR) που θα κρίνει πιθανώς πολλά στην οικονομία του ομίλου για το ποιος θα αποκτήσει, μαζί με τον Τζόκοβιτς, το προβάδισμα για την πρόκριση από τον όμιλο Μπιορν Μποργκ.

There we go, MATTEO

Berrettini pumping up the crowd in London

: @TennisTV | #NittoATPFinals pic.twitter.com/lrLCRbe4vY

ATP Tour (@atptour) November 10, 2019

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

Κώστας Αϊτάκης

The post Η τέλεια αρχή για Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα