Η συγκινητική ανάρτηση του Νόλε για το Wimbledon

Ο πρωταθλητής του φετινού Wimbledon και κάτοχος 20 Grand Slams τίτλων, Νόβακ Τζόκοβιτς, κοινοποίησε μια πανέμορφη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με ένα συγκινητικό κείμενο, αποτύπωσε τις σκέψεις του.

Από την παιδική ηλικία του και τα όνειρα που είχε να πετύχει στο τένις, μέχρι την ενηλικίωσή του, τις κατακτήσεις σπουδαίων τουρνουά και την πατρότητα, που του επιτρέπει να ονειρεύεται και να οραματίζεται για τα παιδιά του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ξέρω πως άργησα, αλλά ποτέ δεν είναι

αργά για μια δημοσίευση για το Wimbledon. Ήθελα να γράψω λίγες σκέψεις μου γι’ αυτό το υπέροχο κομμάτι τέχνης, του οποίου δε γνωρίζω το δημιουργό. Όταν πρωτοείδα αυτή την εικόνα, συγκινήθηκα. Με γύρισε πίσω στην παιδική μου ηλικία, στα πρώτα μου βήματα στο τένις. Όταν ήμουν παιδί και έφτιαχνα μόνος μου το τρόπαιο του Wimbledon, με αυτοσχέδια υλικά που έβρισκα στο δωμάτιό μου. Κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα ‘Είμαι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο πρωταθλητής του Wimbledon’.

Το να κερδίζω αυτό το τόσο ξεχωριστό τουρνουά για 6η φορά είναι μοιάζει εκτός πραγματικότητας. Είμαι ευλογημένος και ευγνώμων που βίωσα αυτές τις όμορφες στιγμές στο ιερό γρασίδι του Wimbledon. Η φαντασία μου αποδείχτηκε πολύ ρεαλιστική. Όπως κάθε παιδί, ονειρεύτηκα, φαντάστηκα και πίστεψα 100% στα όνειρά μου, τα οποία έχουν εκπληρωθεί. Το να μπορείς να φαντάζεσαι και να οραματίζεσαι κάτι, είναι μια υπερδύναμη.

Όταν τα παιδιά ονειρεύονται και φαντάζονται, είναι η πιο αγνή μορφή της αγάπης και του κινήτρου. Ήμουν τυχερός που είχα τους γονείς μου και μερικούς ακόμα κοντινούς ανθρώπους στην καριέρα μου, που μου επέτρεψαν να ονειρεύομαι και να πιστεύω πως μπορώ να φτάσω ως στ’ αστέρια του τένις. Δεν λέω πως όλοι θα πετύχουν και θα ξεπεράσουν τα μεγαλύτερα ύψη στο τένις. Ως γονιός, πιστεύω πως το να δημιουργείς ένα περιβάλλον αγάπης και φροντίδας, όπου οι γονείς σέβονται και στηρίζουν τα όνειρα των παιδιών τους, μπορεί να κάνει θαύματα για την κοινωνία μας και το οικοσύστημα του αθλητισμού ως σύνολο”.

Η ανάρτηση του Σέρβου:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole)

The post Η συγκινητική ανάρτηση του Νόλε για το Wimbledon appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα