Γκστάαντ: Νίκες για Ντελμπόνις, Τζέρε

Με εμφατικές straight sets νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Swiss Open του Γκστάαντ, οι Φεντερίκο Ντελμπόνις και Λάσλο Τζέρε.

Αρχικά ο Αργεντινός, Νο5 του ταμπλό στο 250αρι τουρνουά, επικράτησε του 19χρονου Ελβετού και Νο748 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Λεάντρο Ρίντι με 6-3, 6-3 και “σφράγισε” τη θέση του στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Εκεί, ο Ντελμπόνις θα συναντήσει τον Γάλλο, Χιούγκο Γκαστόν. Ο Γκαστόν έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο την Τρίτη και απέκλεισε τον Χουάν Μανουέλ Σερούντολο

με 6-4, 6-2.

Ο Νο7 του ταμπλό, Τζέρε, δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στον Βραζιλιάνο “χωματά”, Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ και με νίκη 6-4, 6-3 “έκλεισε” την αναμέτρηση κόντρα στον Ζιζού Μπεργκς, στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αντίπαλο έμαθε και ο Νο2 του ταμπλό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ. Τον φορμαρισμένο φέτος, Άρθουρ Ρίντερνεχ θα αντιμετωπίσει ο έμπειρος Ισπανός. Ο Γάλλος (Νο100) απέκλεισε τον Ντομινίκ Στρίκερ με 6-4, 6-4.

Στον 2ο γύρο του Swiss Open πέρασαν επίσης οι Ντένις Νόβακ και Ταλόν Γκρίκσπουρ, με νίκες απέναντι στους Κάσπερ Ζουκ και Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο, αντίστοιχα.

SWISS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Γκστάαντ: Νίκες για Ντελμπόνις, Τζέρε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα