Η ψύχραιμη φωνή του Τιμ!

Μέσα στον πανικό και στην υστερία που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες εξαιτίας του Covid-19, ο Ντομινίκ Τιμ αποδεικνύεται μία από τις πιο “ψύχραιμες φωνές” του τουρ.

Ο 26χρονος Αυστριακός έχει “ζυγίσει” πολύ καλά στο μυαλό του τι μπορεί να κάνει και τι είναι εκτός του ελέγχου του σε αυτήν την κατάσταση και μας προτείνει να κάνουμε το ίδιο.

“Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στη ζωή από τις συνήθεις ασχολίες μας και πρέπει όλοι να το λάβουμε υπ’όψιν. Τα μέτρα που έχουν παρθεί για όλους, και για μας

τους παίκτες, είναι δραστικά και δραματικά αλλά πρέπει να τα λάβουμε υπ’όψιν και εμείς. Δεν είναι ωραίο για κανέναν να μην ξέρει τι μέλλει γενέσθαι”.

“Έχουμε τώρα μια ημερομηνία-στόχο και βάσει αυτής θα ξεκινήσω σύντομα την προετοιμασία μου για το γρασίδι. Βρίσκομαι και εγώ, όπως όλοι οι συμπατριώτες μου, στο σπίτι και δουλεύω λίγο τη φυσική μου κατάσταση. Το πότε όντως θα ξεκινήσουμε, είναι γραμμένο στα άστρα αυτή τη στιγμή! Θέλω να πω σε όλους να μείνετε υγιείς, αυτό είναι το σημαντικό!” ανέφερε πολύ ψύχραιμα ο Νο3 τενίστας στον κόσμο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Η ψύχραιμη φωνή του Τιμ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα