Η επική συνέντευξη του Ρόντικ στον Φέντερερ – VIDEO

Το 2013 ο Άντι Ρόντικ πήρε συνέντευξη από τον Ρότζερ Φέντερερ για λογαριασμό του Fox Sports και ξεχώρισε η αναφορά στον επικό τελικό τους στο Wimbledon 2009, όπου ο Ελβετός κέρδισε με 5-7, 7-6(6), 7-6(5), 3-6, 16-14 μετά από 4 ώρες και 16 συγκλονιστικά λεπτά.

Ο Αμερικανός, παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε, γνώρισε την 3η του ήττα από τον Φέντερερ σε τελικό Wimbledon

(2004, 2005, 2009) και όπως ήταν λογικό βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του ματς.

Αυτό που έκανε εντύπωση στον Ρόντικ, ήταν η συμπεριφορά του Φέντερερ και της ομάδας του στα αποδυτήρια, όπου σεβόμενος τον ηττημένο αντίπαλό του, δεν πανηγύρισε τη νίκη του.

“Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για τον τελικό του Wimbledon 2009. Πήγα στα αποδυτήρια και ήμουν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά. Ήταν μια σκληρή ήττα για μένα. Αυτό που θυμάμαι ήταν όταν ήρθε η ομάδα σου και πανηγυρίζατε σιωπηρά, γιατί σκεφτόσουν ότι ήταν πολύ σκληρό για μένα. Θυμάσαι αυτή τη σκηνή;” τον ρώτησε ο Ρόντικ.

Η απάντηση του Φέντερερ: “Η στιγμή ήταν δυσκολότερη για σένα παρά χαρούμενη για μένα. Είναι σημαντικό να σέβεσαι τους αντιπάλους και τους συναδέλφους σου. Ξέρω πόσο σκληρά είχες προσπαθήσει και πόσο δύσκολο θα ήταν για σένα. Δυστυχώς δεν γίνεται να τα έχεις όλα”

(Ρόντικ: “Εσύ μπορείς, εγωιστικό καθίκι”)

“Περίπου. Σοβαρά, το άξιζες πολύ και νομίζω ότι αντέδρασα πολύ φυσιολογικά και όχι εξεζητημένα”

Τα στιγμιότυπα του τελικού Wimbledon 2009

The post Η επική συνέντευξη του Ρόντικ στον Φέντερερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα