Υπερασπίστηκε τον Τζόκοβιτς ο Τιπσάρεβιτς

Ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς στάθηκε στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Σέρβος Νο1 τενίστας του κόσμου, για την στάση του τις τελευταίες ημέρες…

Πιο συγκεκριμένα, αρκετοί τενίστες που βρίσκονται στα χαμηλά πατώματα του Top150 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, εξέφρασαν παράπονα προς το πρόσωπο του Νόλε, για το γεγονός ότι αποχώρησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πριν ανακοινωθούν οι ακυρώσεις του Indian Wells και του Miami Open.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των συγκεκριμένων

αθλητών, ο Τζόκοβιτς γνώριζε μέρες πριν ότι θα υπάρξει αυτήν η εξέλιξη και γι’ αυτό φρόντισε να αποχωρήσει νωρίς από τις ΗΠΑ με προορισμό τη Σερβία.

Ο Τζόκοβιτς που εκτελεί και χρέη Προέδρου στο Συμβούλιο των παικτών της ΑΤΡ, θεωρήθηκε πως έπραξε λανθασμένα, καθώς έχοντας αυτή τη θέση θα έπρεπε να είχε ενημερώσει τους συναδέλφους του για να πράξουν το ίδιο και να μην κινδυνεύσουν περισσότερο με την παρουσία τους στο “χτυπημένο” από τον κορονοϊό, Μαϊάμι.

Ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς πάντως, πρώην Νο8 τενίστας του κόσμου και καλός φίλος του Νόλε για πολλά χρόνια στο Tour, πήρε το μέρος του συμπατριώτη του και έκανε δριμεία επίθεση στους τενίστες που τον κατηγορούν.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι βλάκες. Μιλούν άσχημα για τον Τζόκοβιτς χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά τι έχει συμβεί. Έχουν την εντύπωση ότι όσοι αποχώρησαν νωρίς από τις ΗΠΑ, γνώριζαν για την ακύρωση των τουρνουά.

Δεν βγάζει νόημα αυτό. Ο Νόβακ είναι αρκετά ειλικρινής για να κάνει κάτι τέτοιο. Όπως ξέρω προσωπικά, ακόμη και να γινόταν το τουρνουά του Μαϊάμι ο Νόβακ δεν θα αγωνιζόταν εκεί.

Το είχε πάρει απόφαση πως προέχει η υγεία του και γι’ αυτό έφυγε από τις ΗΠΑ νωρίς. Όσον αφορά τα ανάρμοστα λόγια που έχουν ακουστεί από τενίστες του Tour προς τον Τζόκοβιτς, νομίζω ότι κάνουν πολύ μεγάλο λάθος αυτοί που τα αναπαράγουν”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Υπερασπίστηκε τον Τζόκοβιτς ο Τιπσάρεβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα