Η πιο “ψαγμένη” τενίστρια στον κόσμο!

Η 21χρονη Ναόμι Οσάκα φιγουράρει στη Νο7 θέση των δέκα αθλητικών προσωπικοτήτων που έψαξαν οι περισσότεροι χρήστες στο Google το 2018!

Ήταν ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στο τένις και η φήμη της αποτυπώθηκε στο έπακρο από το γεγονός ότι αναζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για αυτήν πλήθος κόσμου!

Η Ναόμι Οσάκα ήταν η μόνη εκπρόσωπος του τένις στη λίστα με τους δέκα αθλητές των οποίων τα ονόματα έψαξαν οι περισσότεροι χρήστες στη μηχανή αναζήτησης Google για το 2018!

Συγκεκριμένα,

η 21χρονη Γιαπωνέζα κατέλαβε την έβδομη θέση στη σχετική λίστα με το όνομά της να να αποκτά τεράστια απήχηση την περίοδο των αρχών Σεπτεμβρίου με τον αμφιλεγόμενο τρόπο που κύλησε ο τελικός κόντρα στη Σερίνα Γουίλιαμς στο Αμερικανικό Όπεν.

Στην πατρίδα του πατέρα της, την Αϊτή, έψαξαν περισσότερο την Οσάκα στη Google με δεύτερη χώρα που την έψαξε περισσότερο, τις Η.Π.Α.

Εδώ η λίστα με τους δέκα πιο “ψαγμένους” αθλητές για το 2018.

Google’s most searched athletes in 2018 (globally)

1.Tristan Thompson – basketball
2. Alexis Sánchez – football
3. Lindsey Vonn – Skiing
4. Shaun White – Snowboarding
5. Khabib Nurmagomedov – UFC/Mixed martial arts
6. Kawhi Leonard – Basketball
7. Naomi Osaka – tennis
8. Philippe Coutinho – football
9. Conor McGregor – UFC
10. Harry Kane – football

Η Οσάκα είχε μάλιστα και άλλη μια “πρωτιά”.

Ψηφίστηκε από 2.000 Βρετανούς σαν η πιο αδικημένη αθλητική προσωπικότητα του 2018 και πάλι λόγω της αποδοκιμασίας του κοινού στη νίκη της στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν στο περίφημο ματς με τη Σερίνα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Η πιο “ψαγμένη” τενίστρια στον κόσμο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα