Η Παπαμιχαήλ στο US Open!

14:07 3/8/2021 - Πηγή: Tennis24

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ εξασφάλισε την παρουσία της στο US Open, ξεκινώντας από τους προκριματικούς γύρους, οι οποίοι θα κάνουν πρεμιέρα την Τρίτη 24 Αυγούστου.

Η Ελληνίδα τενίστρια που κάνει μια εξαιρετική χρονιά φέτος, φτάνοντας μάλιστα και για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Νο199 του κόσμου, θα κάνει το ντεμπούτο της σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. 

Αυτή τη στιγμή η Παπαμιχαήλ βρίσκεται στο Νο224 του κόσμου, ενώ λίγο πιο κάτω είναι η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

(Νο228) που έχει κι αυτή ελπίδες για συμμετοχή στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν. 

Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα μιλάμε για τετραπλή ελληνική εκπροσώπηση στη Νέα Υόρκη, μετά τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μαρία Σάκκαρη και Δέσποινα Παπαμιχαήλ, ενώ μην ξεχνάμε και τη συμμετοχή στα juniors της Μιχαέλα Λάκη, η οποία θα αγωνιστεί στο 3ο Major της πορείας της μετά από το Roland Garros και το Wimbledon.

Θυμίζουμε ότι προκριματικοί γύροι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ μέχρι στιγμής ακόμα και το δημοφιλές Arthur Ashe Kids Day, που διεξάγεται ένα Σάββατο πριν από το τουρνουά, έχει ακυρωθεί. 

Η άρση της απαγόρευσης για το κοινό θα γίνει με την έναρξη του κυρίως ταμπλό, με τα κορτ του Flushing Meadows να γεμίζουν στο 100% χωρητικότητας. 

Το US Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30/8-12/9. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Η Παπαμιχαήλ στο US Open! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα