Τιάφο: “Θρυλική παρουσία ο Ναδάλ στην Ουάσινγκτον”

22:08 2/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Φράνσις Τιάφο, στη media day του Citi Open μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος θα αγωνιστεί για 1η φορά στην καριέρα του στο 500αρι τουρνουά της πρωτεύουσας των ΗΠΑ.

Ο 23χρονος Αμερικανός, γεννημένος στην Ουάσινγκτον, είναι εκστασιασμένος με το γεγονός ότι ο Ράφα θα παίξει στο τουρνουά της πόλης του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι πραγματικά απίστευτο, το γεγονός ότι ήρθε στην Ουάσινγκτον. Είναι θρυλική

για το τουρνουά μας, η παρουσία ενός τενίστα του βεληνεκούς του.

Το τουρνουά είναι πολύ μεγάλο, ειδικά για τους Αμερικανούς. Το έχουν κατακτήσει ο Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο και ο Τζέιμς Μπλέικ για παράδειγμα. Έχουν αγωνιστεί θρύλοι, όπως ο Λέιτον Χιούιτ. Είναι φοβερό που φέτος θα παίξει και ο Ναδάλ.

Αγαπώ πολύ το τουρνουά και ελπίζω να παραμείνει στην πόλη για πολλά χρόνια. Ερχόμενος σε νεαρή ηλικία εδώ, είδα πολλά events από κοντά και με βοήθησαν πολύ ώστε να γίνω αυτός ο αθλητής που είμαι σήμερα.

Πήρα εμπειρίες, ονειρεύτηκα ότι κάποια στιγμή μπορεί να παίξω με αυτούς τους κορυφαίους τενίστες και να που όντως συμβαίνει.

Όσον αφορά τον Ράφα, είναι πραγματικά ξεχωριστός. Μπορεί να παίξει σε όλες τις επιφάνειες με την ίδια ευκολία. Έχει βελτιώσει πολύ το σερβίς του. Πνευματικά, είναι ο σκληρότερος στον κόσμο.

Δεν είναι αναγκαστικό να έχει το καλύτερο forehand ή το καλύτερο backhand από τη στιγμή που πνευματικά είναι τόσο δυνατός. Όσο παίζεις καλά εναντίον του, βρίσκει τον τρόπο να ανεβάζει συνεχώς τον ρυθμό του.

CITI OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τιάφο: “Θρυλική παρουσία ο Ναδάλ στην Ουάσινγκτον” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα