Ζβέρεφ για τίτλο! – VIDEO

Τον Ντένις Σαποβάλοφ θα αντιμετωπίσει ο Ζβέρεφ για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Mutua Madrid Open, σε ένα ντέρμπι από το μέλλον

Αποφασισμένος για τον τρίτο Masters τίτλο της καριέρας του και δεύτερο στο χώμα, είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος ολοκλήρωσε το παζλ των ημιτελικών στη Μαδρίτη με straight sets νίκη επί του Τζον Ίσνερ, στον τελευταίο προημιτελικό της Παρασκευής.

Ο 21χρονος Γερμανός, πήρε εκδίκηση από τον Ίσνερ για την πρόσφατη ήττα στο Μαϊάμι και με 6-4, 7-5 επί του big

server αντιπάλου του, εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο για τους “4” καλύτερους του Μαδριλένικου Masters.

Νωρίτερα, η ήττα του Ναδάλ από τον Τιμ, ανοίγει διάπλατα το δρόμο στους υπόλοιπους και πλέον ο Ζβέρεφ γίνεται αυτόματα το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Το Νο2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο ημιτελικό του Σαββάτου (22:00GR-Cosmote Sport 6HD) τον Ντένις Σαποβάλοφ ο οποίος λίγο νωρίτερα κέρδισε 7-5, 6-7, 6-4 τον Κάιλ Έντμουντ σε ένα φοβερό ματς.

“Προσπάθησα να μείνω πολύ πίσω και να επιστρέψω βαθιά το σερβίς του και στη συνέχεια να παίξω τον πόντο. Αυτό έκανα και κατάφερα να πετύχω δύο break στο σερβίς του Τζον” είπε ο Ζβέρεφ ο οποίος χρειάστηκε 78 λεπτά για να φτάσει στη μεταμεσονύχτια νίκη.

Το σερβίς του Σάσα δεν απειλήθηκε καθόλου, με τον νεαρό Γερμανό να πετυχαίνει την 7η συνεχόμενη νίκη του στο tour, προερχόμενος από τον τίτλο στο Μόναχο.

Αυτός θα είναι ο τρίτος ημιτελικός του Ζβέρεφ σε Masters τουρνουά για το 2018, μετά το Μαϊάμι και το Μόντε Κάρλο.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Ζβέρεφ για τίτλο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα