Η εξήγηση για την άσχημη εμφάνιση του Ντιμιτρόφ

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κέρδισε μόλις δυο γκέιμς από τον Ράφα Ναδάλ στη μεταξύ τους μονομαχία για τον 3ο γύρο του Monte Carlo Masters, όμως μετά το ματς, αποκάλυψε πως έπαιξε έχοντας τρομερό πόνο στα δόντια του.

Ο Βούλγαρος ηττήθηκε σε μόλις 55 λεπτά από τον “King of Clay”, όμως ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει, μετά τη μόλυνση που έπαθε σε δόντι του και τον ταλαιπωρούσε έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ντίμι δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα και μοιραία γνώρισε βαριά ήττα από τον φορμαρισμένο Ράφα. Το τελευταίο που τον ενδιαφέρει όμως τώρα, είναι η ήττα του.

Αναλυτικά

όσα είπε:

“Αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα στα δόντια μου τις τελευταίες τέσσερις-πέντε ημέρες. Έπαθα μεγάλη μόλυνση και είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω.

Δεν κοιμάμαι καλά και δεν τρώω καλά εδώ και μέρες. Το μόνο καλό για εμένα, είναι ότι βρίσκομαι στο Μόντε Κάρλο, εδώ που μένω, οπότε μπορώ να πάω στον προσωπικό μου οδοντίατρο.

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα.

Εύχομαι τα καλύτερα στον Ράφα, για τη συνέχεια του τουρνουά. Είναι εξαιρετικός παίκτης, φοβερός χαρακτήρας και πολύ καλός φίλος”.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η εξήγηση για την άσχημη εμφάνιση του Ντιμιτρόφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα