Απλά… Βασιλιάς στο χώμα (vid)

Λίγες μόλις στιγμές μετά τον απρόσμενα πρόωρο αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ράφαελ Ναδάλ διέλυσε, κυριολεκτικά, τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στο χώμα, χρειάστηκε μόλις 55 λεπτά για να φτάσει στο επιβλητικό 6-1, 6-1 επί του πρώην Top10 Βούλγαρου και περιμένει έναν εκ των Ρούμπλεφ-Μπαουτίστα Αγκουτ στους “8” του Μονακό.

Ήταν η σταθερή και καθολική υπεροχή του Ναδάλ από τη βασική γραμμή αλλά στον διασυρμό του Ντιμιτρόφ συνέβαλε και ο ίδιος ο Βούλγαρος ο οποίος πρόλαβε στα 55 λεπτά

που διήρκησε το ματς να υποπέσει σε 32 αβίαστα λάθη, απόρροια της πίεσης που ασκεί στους αντιπάλους του ο Ράφα, αναγκάζοντάς τους να παίζουν επιθετικά και να ψάχνουν την υπέρβαση.

Ο 34χρονος Ισπανός, μετά το μεγάλο διάλειμμα που ακολούθησε το Australian Open, στους πρώτους του αγώνες στο χώμα δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στην πλάτη και είναι έτοιμος για μια ακόμη κυρίαρχη σεζόν στην αγαπημένη του επιφάνεια.

2R: 6-1 6-2
3R: 6-1 6-1

Just Rafa on clay things#RolexMCMasters pic.twitter.com/4kZGuzWslm

Tennis TV (@TennisTV) April 15, 2021

O Ναδάλ έχασε μόλις 8 πόντους πίσω από το σερβίς του, ενώ δεν χρειάστηκε να βγάλει παραπάνω από 5 winners για να φτάσει στη νίκη, σημειώνοντας πέντε breaks σε συνολικά εννιά προσπάθειες.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, αν καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο και να κάνει 12 τα τρόπαια στο Πριγκιπάτο, θα επιστρέψει στο Νο2 της ATP.

jose paraphrased that a bit https://t.co/wwP4lFereE pic.twitter.com/KwckCndvhy

— natalie (@_naterzzzz) April 15, 2021

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Απλά… Βασιλιάς στο χώμα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα