Τζόκοβιτς: “Ότι χειρότερο τα τελευταία χρόνια” (vid)

Μετά την πολύ καλή πρεμιέρα επί του ανερχόμενου Γιάνικ Σίνερ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον Ντάνιελ Έβανς στον 3ο γύρο του Monte Carlo Masters.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, ηττήθηκε με 6-4, 7-5 από τον 30χρονο Βρετανό, Νο33 της κατάταξης και αμέσως μετά στη συνέντευξη Τύπου έσπευσε να συγχαρεί τον αντίπαλό του ενώ δεν έκρυψε τα λόγια του για τη δική του απόδοση.

“Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις μου τα τελευταία χρόνια. Δεν θέλω να υποτιμήσω τη νίκη του αλλά από την πλευρά μου, ένιωσα απαίσια μέσα στο γήπεδο.

Τίποτα δεν λειτούργησε. Ήταν μια από αυτές τις ημέρες” παραδέχθηκε ο Νόλε.

Ο Έβανς κατάφερε να βγάλει εντελώς εκτός ρυθμού τον Τζόκοβιτς, κυρίως με τα φαρμακερά slice από την πλευρά του backhand που δεν επέτρεψαν στον Σέρβο να επιτεθεί και να ανοίξει το γήπεδο.

Ήταν η πρώτη ήττα του Τζόκοβιτς για φέτος μετά από 10 σερί νίκες, με τον Έβανς να παίρνει για πρώτη φορά στην καριέρα του, την πρόκριση για τα προημιτελικά ATP Masters 1000 διοργάνωσης.

“Έπρεπε να τα πάω πολύ καλύτερα. Ήταν μια κάκιστη εμφάνιση. Δεν μπορώ να βρω τίποτα θετικό από αυτό το ματς. Ήταν εντελώς διαφορετικά από την πρεμιέρα μου. Σίγουρα είχε αέρα και ήταν δύσκολο σε αυτές τις συνθήκες, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο που σε κάνει να κινείσαι. Ο Έβανς είναι πολύ απρόβλεπτος στα χτυπήματά του. Ξεγύμνωσε το παιχνίδι μου σήμερα” πρόσθεσε ο Τζόκοβιτς.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Ότι χειρότερο τα τελευταία χρόνια” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα