Μεγάλη νίκη ο Ρούμπλεφ και τώρα… Ράφα (vid)

Ένας από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες των τελευταίων μηνών, ο Αντρέι Ρούμπλεφ, θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Βασιλιά Ράφαελ Ναδάλ στο Monte Carlo Masters.

Ο 23χρονος Ρώσος, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν ο νικητής στο κλείσιμο του προγράμματος της Πέμπτης για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης, επικρατώντας του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ με 7-6(2), 5-7, 6-3 μετά από μια σπουδαία χωμάτινη μάχη.

Ήταν η 22η νίκη του Ρούμπλεφ σε 26 παιχνίδια που έχει δώσει στη φετινή χρονιά, με τον ταχύτατο και εκρηκτικό Ρώσο να συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία

και στην κόκκινη επιφάνεια.

Ναδάλ και Ρούμπλεφ θα αναμετρηθούν την Παρασκευή στον τελευταίο προημιτελικό, στην 3η μεταξύ τους συνάντηση στο ATP Tour. Ο Ισπανός προηγείται 2-0 στις νίκες, όμως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν στο χώμα.

Το τελευταίο εισιτήριο για τους “8” εξασφάλισε ο Κάσπερ Ρουντ ο οποίος κέρδισε 7-6(4), 4-6, 7-5 τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και σφράγισε το ραντεβού με τον υπερασπιστή του τίτλου, Φάμπιο Φονίνι στα προημιτελικά.

Ο πρώτος προημιτελικος της Παρασκευής θα είναι ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα (12:00GR).

Down to the final in Monte-Carlo!

Evans v. Goffin
Tsitsipas v. Davidovich Fokina
Rublev v. Nadal
Ruud v. Fognini

Who will take the title? #RolexMCMasters

ATP Tour (@atptour) April 15, 2021

Interviewer: How exciting is it to play Rafa on clay?

Rublev: Not really

@AndreyRublev97 #RolexMCMasters pic.twitter.com/qvCAWEULbY

Tennis TV (@TennisTV) April 15, 2021

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Μεγάλη νίκη ο Ρούμπλεφ και τώρα… Ράφα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα