Η επόμενη γενιά είναι εδώ! – VIDEO

Ο Ντόμινικ Τιμ επιστρέφει στην αγαπημένη του επιφάνεια την ίδια ώρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον ευάλωτο Νταβίντ Γκοφάν

Γεμίζει αστέρια σήμερα το Monte Carlo Country Club, στην 3η ημέρα των αγώνων του πρώτου χωμάτινου Masters της σεζόν.

Τιμ, Α.Ζβέρεφ, Ντιμιτρόφ, Πουίγ, Ρούμπλεφ και Τσιτσιπάς αποτελούν το μέλλον του ανδρικού τένις και θα αναλάβουν δράση την Τρίτη στο

Πριγκιπάτο, στην πρεμιέρα του 2ου γύρου της διοργάνωσης!

Ο Ντόμινικ Τιμ που πέρυσι αποτέλεσε το αντίπαλο δέος του Ράφαελ Ναδάλ στη χωμάτινη σεζόν με 22 νίκες στην κόκκινη επιφάνεια, επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και θα ανοίξει το πρόγραμμα στο κεντρικό court (12:00GR-Cosmote Sport 6HD) αντιμετωπίζοντας τον επικίνδυνο Αντρέι Ρούμπλεφ, Νο33 στον κόσμο.

Το Νο5 του ταμπλό και Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε νικήσει τον νεαρό Ρώσο στην προηγούμενη συνάντησή τους στο tour (Βιέννη 2017) ενώ δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στα courts: “Είμαι έτοιμος και οι προπονήσεις πηγαίνουν πολύ καλά. Είναι δύσκολο τουρνουά από το ξεκίνημά του”.

Στο Court des Princes θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Νταβίντ Γκοφάν, στον αγώνα με τον οποίον θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα (18:00GR-Cosmote Sport 6HD) στο δεύτερο μεγαλύτερο court των εγκαταστάσεων.

Είναι η δεύτερη φορά που οι δύο άνδρες θα βρεθούν αντιμέτωποι, με τον 19χρονο πρωταθλητή μας να είχε φύγει νικητής από την προημιτελική τους αναμέτρηση στην Αμβέρσα το 2017.

Ο Γκοφάν προέρχεται από τραυματισμό και αυτός θα είναι ο πρώτος του αγώνας για φέτος στο χώμα ενώ έχει παίξει μόλις έναν αγώνα το τελευταίο δίμηνο.

Στο κεντρικό court θα αγωνιστούν οι Πουίγ, Ντιμιτρόφ και Α.Ζβέρεφ.

Ο Γάλλος, Νο7 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προγραμματισμένο ματς τον Μίσα Ζβέρεφ ενώ αμέσως μετά ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που βρίσκεται στο πάνω μέρος του ταμπλό μαζί με τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Τιμ, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον “ζεστό” Πιερ-Χιουζ Ερμπέ που έρχεται από τα προκριματικά.

Στο τελευταίο ματς (18:00GR) του Court Rainier III, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που επίσης αποτελεί μεγάλη δύναμη στο χώμα, θα αντιμετωπίσει τον αριστερόχειρα Ζιλ Μούλερ.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Η επόμενη γενιά είναι εδώ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα