Αυτός ήταν Νόλε! – VIDEO

Ενας καταπληκτικός και ολότελα διαφορετικός Νόβακ Τζόκοβιτς, έχασε μόλις ένα game στην πρεμιέρα του στο Monte Carlo Masters από τον Ντούσαν Λάγιοβιτς και έκανε την πιο δυνατή ενθαρρυντική αρχή σε μια πολύ δύσκολη κλήρωση!

Αυτός, ναι, ήταν Τζόκοβιτς!

Με τον Μάριαν Βάιντα στο πλευρό του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θυμήθηκε τα παλιά και με μια ρομποτική εμφάνιση, διέλυσε μέσα σε μια ώρα αγώνα τον συμπατριώτη του, Ντούσαν Λάγιοβιτς, με 6-0, 6-1 για να προκριθεί με συνοπτικές

διαδικασίες στον δεύτερο γύρο του πρώτου χωμάτινου Masters της σεζόν.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Νόλε στο τουρ μετά τον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν και την επικράτησή του κόντρα στον Αλμπερτ Ράμος Βινιόλας μετά από ένα εφιαλτικό Sunshine Double σε Indian Wells και Miami όπου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο και στα δύο τουρνουά!

Ωστόσο, σε μια νέα επιφάνεια και με μια νέα (αλλά και παλιά συνάμα…) παρουσία δίπλα του, του Μάριαν Βάιντα φυσικά, ένας ολόφρεσκος Τζόκοβιτς έκανε όλα τα πράγματα κάτι παραπάνω από καλά στον πρώτο του αγώνα στο Πριγκηπάτο μην δείχνοντας τον παραμικρό οίκτο στον συμπατριώτη του, Λάγιοβιτς.

Με το σερβίς και τις επιστροφές του (μετά από πολύ καιρό) σε εξαιρετική κατάσταση, το backhand επιτέλους σταθερό και με βάθος και μια εν γένει επαγγελματική εμφάνιση, ο Τζόκοβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Λάγιοβιτς με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο τενιστών να “βγάζει” μάτι από χιλιόμετρα.

Το πρώτο σετ ήταν ένας πραγματικός περίπατος για τον Νόλε πριν δυσκολευτεί λίγο περισσότερο στο δεύτερο με τον Λάγιοβιτς να φτάνει σε λίγα break point που πήγαν όμως στράφι χάρη στις εμπνεύσεις του Νο13 τενίστα του κόσμου.

Ο επόμενος γύρος θα είναι, πάντως, ένα πραγματικό crash test για τον Τζόκερ που αντιμετωπίζει τον πολύ φορμαρισμένο και γεμάτο αυτοπεποίθηση, Μπόρνα Τσόριτς που έκανε το χρέος του απέναντι στον βετεράνο Ζουλιάν Μπενετό.

Μαύρα χάλια ο Μπέρντιχ

Το μεγάλο ντέρμπι του πρώτου γύρου ήταν αναμφίβολα αυτό ανάμεσα σε Κέι Νισικόρι και Τόμας Μπέρντιχ.

Μπορεί το πρώτο σετ να κατέληξε στα χέρια του Τσέχου, ωστόσο, μετά ο Birdmand έπαιξε πολύ άσχημα κανοντας το ένα λάθος μετά το άλλο και τελικά ηττήθηκε από τον επανακάμψαντα Γιαπωνέζο με 4-6, 6-2, 6-1.

Ματσάρα είχαμε στην αναμέτρηση του Αντρέι Ρουμπλέφ με τον Ρόμπιν Χάασε με τον νεαρό Ρώσο να κερδίζει πολύ δύσκολα τον αντίπαλό του με 7-6(7), 2-6, 7-5 και να κλείνει ένα πολύ ενδιαφέρον ραντεβού με τον Ντομινίκ Τιμ για τον δεύτερο γύρο.

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ο Μίλος Ράονιτς που έμεινε με σετ πίσω από τον Νο365 τενίστα στον κόσμο, Λούκας Καταρίνα, αλλά τελικά απέφυγε το κάζο επικρατώντας στα τρία σετ.

Δευτέρα, 16/4: 1ος γύρος Monte Carlo Masters

Djokovic (Serbia) beat Lajovic (Serbia) 6-0 6-1

Raonic (Canada) beat Katarina (Monaco) 3-6 6-2 6-3

Rublev (Russia) beat Haase (Netherlands) 7-6(7) 2-6 7-5

Bautista Agut (spain) beat Gojowzcyk (Germany) 6-4 6-3

Ramos (Spain) beat Donaldson (USA) 6-3 6-3

Coric (Croatia) beat Benneteau (France) 6-2 6-3

Nishikori (Japan) beat Berdych (Czech Republic) 4-6 6-2 6-1

MONTE CARLO MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αυτός ήταν Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα