Σα να μην έγινε ποτέ ο πρώτος ημιτελικός...

Ωρα Κυπέλλου – και – για τον ΠΑΟΚ, που απόψε στην Τούμπα – και πάλι δίχως κόσμο λόγω τιμωρίας – στις 19.00, υποδέχεται τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού, μετά τη νίκη του με 3-1 στον πρώτο, στη Νέα Σμύρνη. Σαφώς και το αποτέλεσμα αυτό του δίνει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Με τους Μαλεζά, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδη, Μουλέν, Ρέι εκτός, καλείται ν’ αντιμετωπίσει εξίσου αποτελεσματικά
τους – ακόμη περισσότερο – λαβωμένους από απουσίες αλλά πάντα υπολογίσιμους «κυανέρυθρους», προκειμένου να κάνει το δεύτερο καθοριστικότερο βήμα για την υπεράσπιση των κεκτημένων.

Η διαθεσιμότητα του Κρέσπο σαφώς και ανακουφίζει τον προπονητή του καθώς του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει το ίδιο κέντρο άμυνας με το περασμένο Σάββατο, έχοντας τον Ισπανό δίπλα στον Βαρέλα, τον Μάτος δεξιά, που θα ξεκουραστεί στη συνέχεια αφού δεν υπολογίζεται για τον αγώνα πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή όντας τιμωρημένος και πιθανόν τον Αζεβέδο αριστερά, ώστε να πάρει ανάσες ο Βιεϊρίνια, αν και ο Πορτογάλος ούτε που θέλει να σκέφτεται την ... ξεκούραση. Στο κλασικό 4-2-3-1, ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται στην εστία, ενώ ο Σάκχοφ με τον Μαουρίσιο θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ κι εκεί υπάρχει ένα θέμα διαχείρισης, επειδή ο Ουκρανός είναι αυτή τη στιγμή η κύρια εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας εφόσον διαπιστωθεί πρόβλημα. Ωστόσο, όπως συνέβη και το Σάββατο, η συγκεκριμένη ανάγκη καλύφθηκε από τον Κάνιας, που θα χρειαστεί κι αυτός ενέργεια κι αντοχές για τη συνέχεια. Συνεπώς κι ο «φρέσκος» Ελ Καντουρί, που χρήζει αγωνιστικού ρυθμού, μπορεί να αποτελέσει τον παρτενέρ του βραζιλιάνου, αφήνοντας τη θέση που είχε στο αρχικό σχήμα του Σαββάτου για τον Πέλκα. Ο διεθνής μέσος αναμένεται να πλαισιωθεί στην ευθεία του από τον Λημνιό δεξιά και πιθανόν τον Μπίσεσβαρ αριστερά, ενώ μπροστά του θα βρίσκεται ο Κουλούρης. Ολα τα παραπάνω όμως είναι υποθέσεις. Οι οριστικές απαντήσεις θα δοθούν – περίπου – στις 18.00, με την επίσημη ανακοίνωση των αρχικών ενδεκάδων.
Keywords
Τυχαία Θέματα