Έρχεται και η Βοζνιάκι στην Αθήνα;;

Φήμες αλλά και ενδείξεις, μαρτυρούν ότι ίσως την Τρίτη έρθει στη χώρα μας το Νο2 της WTA, Καρολίν Βοζνιάκι για το Fed Cup που θα πραγματοποιηθεί στο Tatoi Club 18-21 Απριλίου

Μόλις έγινε γνωστή η κλήρωση του Fed Cup,

με την συμμετοχή της Δανίας στο Group II της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Fed Cup, το μυαλό όλων πήγε στη συμμετοχή της Καρολίν Βοζνιάκι.

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αρχικά δεν δηλώθηκε στην αποστολή της χώρας της για τα παιχνίδια επί ελληνικού εδάφους όμως δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη έκπληξη και να ταξιδέψει στην πατρίδα μας!

Η αποστολή της Δανίας έφτασε τη Δευτέρα στην Αθήνα και ξεκίνησε ήδη προπονήσεις στα υπέροχα χωμάτινα courts στο Τατόι.

Το γεγονός ότι οι Δανοί έχουν στείλει τηλεοπτικό συνεργείο αλλά και μεγάλη ομάδα γιατρών, φυσιοθεραπευτών, ίσως μαρτυρά ότι η Βοζνιάκι θα έρθει στην Ελλάδα.

Άλλωστε, το Tennis24 κατάφερε να “αλιεύσει” μια αινιγματική δήλωση Δανού παράγοντα που είπε πως περιμένουν άλλες δύο τενίστριες την Τρίτη στην Αθήνα.

Λέτε να γίνει το μεγάλο “μπαμ” και να δούμε τη Βοζνιάκι τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα;

Η κλήρωση των αγώνων του Fed Cup θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης (11:00GR) και λίγο αργότερα θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου στο Tatoi Club.

Η Ελλάδα αγωνίζεται στο Group II του FedCup έχοντας στην σύνθεσή της την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, την Μαρία Σάκκαρη που βρίσκεται στο Νο 49 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μαζί της θα αγωνισθούν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η Ελένη Κορδολαίμη και η Εμμανουέλα Αντωνάκη.

The post Έρχεται και η Βοζνιάκι στην Αθήνα;; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα