Η επιστροφή του Νικ! – VIDEO

Ο Νικ Κύργιος τα πήγε αρκετά καλά στην επανεμφάνισή του στο τουρ μετά από δύο μήνες απουσίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Στουτγκάρδης μετά τη δύσκολη νίκη του επί του Μαξιμίλιαν Μάρτερερ!

Ο Νικ Κύργιος επέστρεψε!

Ο 22χρονος Αυστραλός ουσιαστικά έχασε όλη τη φετινή clay court swing λόγω τραυματισμού και προτίμησε να εναποθέσει όλες του τις δυνάμεις στο πιο “ταιριαστό” για το παιχνίδι του, γρασίδι ώστε να είναι στο 100% με την έναρξη του τρίτου Grand Slam της σεζόν!

Ο Νικ τα

πήγε καλά στην πρεμιέρα του στην Στουτγκάρδη, στο πρώτο του ματς μετά από τη διοργάνωση του Χιούστον τον περασμένο Απρίλιο και κέρδισε δύσκολα τον διαρκώς βελτιωμένο Μαξιμίλιαν Μάρτερερ με 6-4, 4-6, 6-3 για να προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Φελισιάνο Λόπεζ σε ένα, λογικά, πολύ εντυπωσιακό ματς ενώ διασταυρώνεται με τον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά αν φυσικά φτάσουν και οι δύο μέχρις εκεί.

Κόντρα στον πολύ ποιοτικό αριστερόχειρα Γερμανό τενίστα, ο Νικ είχε σε αρκετά καλή μέρα το σερβίς του, με εξαίρεση το δεύτερο σετ ενώ είχε το άριστο 2/2 στις break point ευκαιρίες, κάτι που ειδικά στο γρασίδι, είναι τεράστια υπόθεση.

Οπως και ο Ρότζερ Φέντερερ, είναι εμφανές ότι δεν είχε ρυθμό, δεν ήθελε να εμπλακεί σε μεγάλα ράλι αλλά, σε γενικές γραμμές, έφερε εις πέρας την αποστολή του και τώρα τον περιμένει το πιο απαιτητικό τεστ του πολύπειρου Λόπεζ.

Έκανε και πάλι τα μαγικά του ο Νικ!

Nick Kyrgios(@TennisTV ) pic.twitter.com/7dTVWYBwIO

— doublefault28 (@doublefault28) 14 Ιουνίου 2018

Never. Gets. Old.@NickKyrgios #MercedesCup pic.twitter.com/GZAEGhLxEM

Tennis TV (@TennisTV) 14 Ιουνίου 2018

Στο ντέρμπι κόντρα στον Ζιλ Σιμόν, ο Ισπανός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-6(6), 6-4 σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο τενίστες που έχουν καταγράψει…άπειρα χιλιόμετρα στο τουρ αλλά συνεχίζουν ακόμα με την ίδια όρεξη!

Ο Ινδός Παϊνέζ Γκανεσβαράν έκανε την τεράστια έκπληξη αποκλείοντας τον Ντένις Σαποφάλοφ αλλά ο Γκουίντο Πέγια τον φρέναρε με τον Αργεντινό να είναι τελικά ο αντίπαλος του Φέντερερ στον προημιτελικό της Παρασκευής.

Επιτέλους νίκη για τον Μπέρντιχ!

Τέλος σε ένα κάκιστο σερί πέντε συνεχόμενων ηττών, με την τελευταία του νίκη να χρονολογείται στον δεύτερο γύρο του Miami Open, έβαλε ο Τόμας Μπέρντιχ που επικράτησε σε ένα απολαυστικό ματς του Μπενουά Περ με 7-6(3), 6-4.

Όλα τα λεφτά ήταν πάντως ένα serve and volley του χαρισματικού Γάλλου που κατέληξε με χτύπημα κάτω από τα πόδια, ίσως, στον πόντο του τουρνουά!

Seriously though…

How does he do it? Just. Outrageous. @benoitpaire #MercedesCup pic.twitter.com/kx4KgSSfon

Tennis TV (@TennisTV) June 14, 2018

Και μετά νιώθεις κάπως έτσι:

MOOD @benoitpaire #MercedesCup pic.twitter.com/fGjgQye0m7

Tennis TV (@TennisTV) June 14, 2018

Στο τελευταίο, χρονικά, ματς της μέρας, ο Μίλος Ράονιτς έκανε μια πολύ μεστή εμφάνιση και επικράτησε του Ούγγρου Μάρτον Φούτσοβιτς με 6-2, 6-4 κλείνοντας ραντεβού με τον Τόμας Μπέρντιχ σε έναν σούπερ προημιτελικό.

Πέμπτη, 14/6: 2ος γύρος Stuttgart Open

Kyrgios (Australia) beat Marterer (Germany) 6-4 3-6 6-3

Pella (Argentina) beat Gunneswaran (India) 7-6(4) 6-3

Lopez (Spain) beat Simon (France) 7-6(6) 6-4

Berdych (Czech Republic) beat Paire (France) 7-6(3) 6-4

Raonic (Canada) beat Fucsovics (Hungary) 6-2 6-4

STUTTGART SINGLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Η επιστροφή του Νικ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα