Αλλαγή προπονητή για Οσταπένκο!

Μετά το κάζο του 1ου γύρου στο Γαλλικό Όπεν, η Γέλενα Οσταπένκο επέλεξε να αλλάξει προπονητή λύνοντας την συνεργασία της με τον μέχρι πρότινος κόουτς της Ντέιβιντ Τέιλορ, ο οποίος… άντεξε μόλις έξι μήνες στο πλευρό της Λετονής…

Έξι μήνες ήταν αρκετοί. Γέλενα Οσταπένκο και Ντέβιντ Τέιλορ χώρισαν πρόωρα τους δρόμους τους μετά και από την απογοητευτική πορεία της 19χρονης στο Γαλλικό Όπεν, όπου αποκλείστηκε στον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Αυστραλός πρώην προπονητής της Σαμάνθα Στόσουρ, την οποία οδήγησε στον τίτλο του Αμερικανικού

Όπεν το 2011, ανέλαβε να φέρει ακόμη περισσότερες επιτυχίες στην Γέλενα Οσταπένκο μετά την κατάκτηση του παρθενικού Grand Slam τίτλου της νεαρής στο Παρίσι το 2017, υπό τις οδηγίες της Άναμπελ Μεντίνα Γκαρίγκες.

H αποστολή του, όμως, στέφθηκε με αποτυχία και έτσι η Λετονή συνεχίζει την πορεία της πια στο γυναικείο Tour, με προπονήτρια την μητέρα της, και βοηθό της την Γέλενα Γιακόβλιεβα.

Αντιθέτως, ο Τέιλορ μόνο δεν δυσκολεύτηκε να βρει νέα δουλειά, μιας και η πολύ φορμαρισμένη Μάντισον Κις που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός φέτος, χώρισε τους δρόμους της με την Λίντσεϊ Ντάβενπορτ(!) και επέλεξε τον Αυστραλό για νέο προπονητή της.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αλλαγή προπονητή για Οσταπένκο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα