Η επιστροφή του INTERSPORT Tennis Open – VIDEO

Το INTERSPORT Tennis Open 2018, ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά τένις ερασιτεχνών της χρονιάς, ήρθε για να μείνει! Το τουρνουά διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ace club4tennis, ενός από τα καλύτερα tennis club των Αθηνών, κερδίζοντας και πάλι το

ενδιαφέρον και την αγάπη των παιχτών.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 950 και πάνω από 500 τενίστες και τενίστριες, για περίπου 40 ημέρες πήραν τις ρακέτες τένις στα χέρια τους και αγωνίστηκαν στα χωμάτινα γήπεδα του Ομίλου, έχοντας την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα σε μία άρτια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.



Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε το τελευταίο διήμερο, 3 – 4 Νοεμβρίου, με τους τελικούς αγώνες όλων των κατηγοριών με μοναδικές στιγμές για τους παίκτες αλλά και για το πλήθος θεατών που παρευρέθηκαν στον όμιλο για να τους παρακολουθήσουν. Από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες αποδείχθηκε ο τελικός της open κατηγορίας ανδρών όπου ο Νίκος Χαμάμης μετά από μία συναρπαστική μάχη απέναντι στον Τάσο Κόρακα, έφτασε στη σπουδαία νίκη με 6-3, 6-3 ολοκληρώνοντας ένα φανταστικό τουρνουά.

Στην κατηγορία open γυναικών η Ελεάνα Κουκουβιτάκη κέρδισε την Κωνσταντίνα Τσεκούρα με 6-0, 7-6 ενώ στα διπλά ανδρών και γυναικών επικράτησαν τα δίδυμα Σκαρλατίδη/ Αλεξίου επί των αδερφών Χαμάμη μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ με 6-2, 3-6, 10-8 και Γερασίμου/ Παπαγεωργίου επί των Ποπ/ Παναγιωτίδου με 6-2, 6-1.

Μετά τους αγώνες ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων στους νικητές της κάθε κατηγορίας.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μία δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή, εκτός της INTERSPORT, κάποιων κορυφαίων εταιρειών, οι οποίες προσέφεραν πολλά δώρα εκπλήξεις στους συμμετέχοντες.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ INTERSPORT Tennis Open 2018

INTERSPORT – http://www.intersport.gr
Babolat – http://www.babolat.gr
QIVOS – http://www.qivos.com/
XIAOMI – https://www.xiaomi-greece.gr/
ASICS – https://www.asics.com/

The post Η επιστροφή του INTERSPORT Tennis Open – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα