Τόνι Ναδάλ: “Πολλά μπράβο στον Ρότζερ”

Υπόκλιση από τον Θείο Τόνι στον Ρότζερ Φέντερερ που βρήκε τον τρόπο να κερδίζει τον Ναδάλ τα τελευταία χρόνια

Μέχρι το 2014, το head to head μεταξύ των Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ, ήταν μονοδιάστατο με τον Ισπανό πρωταθλητή να κερδίζει (ανεξαρτήτου επιφάνειας) τον Ελβετό αντίζηλό του.

Ωστόσο, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ο Ρότζερ Φέντερερ έχει γείρει υπέρ του την σπουδαιότερη αντιζηλία στην ιστορία του αθλήματος, έχοντας πέντε σερί νίκες από τα ημιτελικά του Australian Open

2014.

Από εκείνο το ματς, ο Φέντερερ μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις (όλες σε hard court), έχοντας ξορκίσει τον κακό του δαίμονα.

“Πριν, το παιχνίδι του Ρότζερ δεν είχε μυστικά από τον Ράφα. Ήταν λιγότερο περίπλοκο από τις αναμετρήσεις με τον Τζόκοβιτς. Μέχρι την οδυνηρή ήττα στον τελικό του Australian Open 2017. Ο Φέντερερ κατάφερε να βρει νέα τακτική και ήταν αυτή που του έδωσε τον Grand Slam τίτλο. Ήταν ξανά παράδειγμα για όλους. Στα 35 του χρόνια, είχε βελτιωθεί. Το 2017 ο Φέντερερ ήταν καλύτερος απ’τον Ράφαελ” τόνισε ο Τόνι Ναδάλ σε συνέντευξή του στο NRC.

Πλέον, ο Ναδάλ προηγείται με 23-15 στις νίκες του Φέντερερ, με τον Ελβετό να έχει φύγει νικητής από τις πέντε τελευταίες τους συναντήσεις, το 2015 στη Βασιλεία και το 2017 σε Μελβούρνη, Indian Wells, Μαϊάμι, Σαγκάη).

The post Τόνι Ναδάλ: “Πολλά μπράβο στον Ρότζερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα