Η δικαίωση του Μίσα! – VIDEO

Ζει διαρκώς στη “σκιά” του μικρού του αδερφού, Σάσα, ωστόσο, η μέρα ανήκει στον Μίσα Ζβέρεφ που, στα 31 του, κατέκτησε τον πρώτο τίτλο καριέρας του στο Eastbourne παραδίδοντας μαθήματα χορτάρινου τένις!

Καταδικασμένος να του συμπεριφέρονται διαρκώς σαν τον…μεγάλο αδερφό του σαφώς πιο ταλαντούχου αδερφού του, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Μίσα Ζβέρεφ αποδεικνύει συνεχώς ότι κάτι…ξέρει και αυτός από τένις!

Ο αριστερόχειρας τενίστας και λάτρης της “παλιομοδίτικης” αλλά τόσο συναρπαστικής στρατηγικής του serve and volley

είναι πλέον τροπαιούχος στην ATP.

Σε ύστερη τενιστικά ηλικία, στα 31 του, ο έμπειρος τενίστας κατάκτησε τον τίτλο στο Eastbourne κερδίζοντας δίκαια στον τελικό τον Λούκας Λάτσκο με 6-4, 6-4 με σεμιναριακό grass court tennis!

Αυτό είναι το επιστέγασμα μιας τεράστιας προσπάθειας του Γερμανού τενίστα που πριν από δύο περίπου χρόνια, βρισκόταν εκτός 1000άδας στην παγκόσμια κατάταξη πριν εγκαθιδρύσει μία σταθερή θέση στο Τοπ100 (Νο67 σήμερα).

Στον τελικό κόντρα στον Σλοβάκο Λάτσκο ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης απειλώντας διαρκώς το σερβίς του αντιπάλου του και παρά το κακό ποσοστό υλοποίησης break point (2/12), κατάφερε να υπερασπιστεί όλες τις φορές το σερβίς του, βγάζοντας παράλληλα μερικά εξωφρενικά βολέ, για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου σε μια δυνατή συναισθηματικά στιγμή για αυτόν!

Το βλέμμα του στρέφεται πλέον στο Wimbledon στο οποίο τον περιμένει απαιτητική πρεμιέρα κόντρα στον Πιέρ Ερμπέρ αν και η ψυχολογία του θα είναι δεδομένα στα ύψη!

Κώστας Αϊτάκης

The post Η δικαίωση του Μίσα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα